MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Operasyon ben elendikten sonra olur zaten daha vakti var şimdilik uyumaya devam et sen zamanı gelince uyandırırız :A
Halbuki ben de önceki iyiliklerinden dolayı düşük oylamamıştım seni bu hafta, keşke birkaç puan düşüreydik.ss

Arkamdan bir şeyler döndüğünü hissedersem o zaman kulisin kralını ben yaparım, düşük şarkında anında şutlanırsın :A

Halbuki ben de önceki iyiliklerinden dolayı düşük oylamamıştım seni bu hafta, keşke birkaç puan düşüreydik.ss

Arkamdan bir şeyler döndüğünü hissedersem o zaman kulisin kralını ben yaparım, düşük şarkında anında şutlanırsın :A

Yok şu an bir iş çevirmiyorum, ancak elenirsem çeviririm zaten co admini karşıma almak istemem yarışırken :A Ben de sana iyi puan verdim, puanını düşürmene gerek yok iyi yapmışsın yüksek vererek :A

Yok şu an bir iş çevirmiyorum, ancak elenirsem çeviririm zaten co admini karşıma almak istemem yarışırken :A Ben de sana iyi puan verdim, puanını düşürmene gerek yok iyi yapmışsın yüksek vererek :A
Elenirsen niye çeviriyorsun arkadaşım ne yaptım ben sana :F

Saol ama ben sana yüksek vermedim ortalama civarı verdim :A Yüksek vereceğim günleri de görürüz umarım :A

Elenirsen niye çeviriyorsun arkadaşım ne yaptım ben sana :F

Saol ama ben sana yüksek vermedim ortalama civarı verdim :A Yüksek vereceğim günleri de görürüz umarım :A

Şu an yarışıyor olabilirim ama bir yanım @destere ve @MEnes yoldaşlarımla beraber :A Ben zaten şampiyon olamayacağımın farkındayım ama şampiyon olacak kişiyi biz belirleriz bunu unutma :A

Bıktım artık komplolarından..
Hadi barışalım :D

tumblr_lt43drqmvE1qewmu6o1_500.gif

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan