MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Yine de bu şarkı finallik en kötü yarı finallikti hata etmişsin. .ss

Bu hafta keller damga vurmuş harbi, @destere doğru bir yere parnak basmış. :F @Çiğdem-
başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta :)
hahahah haa şöyle işte ayoll sen @destere ye hak verdin oda sana tam puan öpüşüp barıştınız sizden beklediğim gibi :A :A :A

Oylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada. :F @xemrexxx

Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım. :) @Bully @denizz19 @----

Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler. :) @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz

İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı

Sibel Can da çok iyi bu hafta bence. :A @Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım. :A

saygıdeğer keltoş sever codminim, etiketlerken destere yi üstten tırnak işaretiyle ayırırsan bana bildirim gelmez haliyle :)

Tabiki hak ediyorum hak etmesem bu pozisyonda işim ne? :A
Önemli bir pozisyona gelmiş her insan bulunduğu pozisyonu hakedecek diye bir kaide mi var ? :A Zaten böyle kendini tanıt dendiğin de hep kendini övüyorsun yok 'bu kadar emek verdim' falan :A bırak kardeşim seni biz övelim :A övelim dediğime bakma ha övülecek bir iş yapmadın bu forumda :A

Önemli bir pozisyona gelmiş her insan bulunduğu pozisyonu hakedecek diye bir kaide mi var ? :A Zaten böyle kendini tanıt dendiğin de hep kendini övüyorsun yok 'bu kadar emek verdim' falan :A bırak kardeşim seni biz övelim :A övelim dediğime bakma ha övülecek bir iş yapmadın bu forumda :A
Sana ne :A yaparım yapmam beni @OzaN beğenmiş seçmiş sana laf mı düşer çaylak :D

Çok doğru bir noktaya parmak basmışsın başkanım. Aha bu iki keltoşu görünce benimkilerin değeri gözünde bir kat daha artmıştır eminim, bunlar beni hayattan soğuttular :A @Harunnn60 @mrt-06 Ne güzel şarkıcılarınız var, biriniz Sibel Can'la biriniz Shakira'yla yarışıyorsunuz. Bir daha böyle bir hata yapmayın lütfen boşu boşuna puanlarınızı düşürttünüz bana :A

40f7bd767f20586da7399d86ac159f6e.jpg

double-hits-2016-CEjsJUmQA3-0.jpg
Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i :A
gokhan-turkmen-sibel-can-cati-kati-canli-performans_8388835-45660_640x360.jpg

ikiside şarkıdan anlamıyor zaten:) sonrada puanı niye yüksek vermediniz diye isyan ediyorlar :)
siz seyirciye ne verdinizki seyirci size ne versin:) bundan sonra artık konuya değil keltoşlara parmak atacağım pardon parmak basacağım :))

ikiside şarkıdan anlamıyor zaten:) sonrada puanı niye yüksek vermediniz diye isyan ediyorlar :)
siz seyirciye ne verdinizki seyirci size ne versin:) bundan sonra artık konuya değil keltoşlara parmak atacağım pardon parmak basacağım :))
İyi de konunun Gökhan'la alakası ne, adam kel değil ki :A

Sana ne :A yaparım yapmam beni @OzaN beğenmiş seçmiş sana laf mı düşer çaylak :D
Bu forumun bir üyesiysem bana da yönetimi eleştirmek düşer hatta bu benim bir sorumluluğumdur :A Çaylak demen bile diğer üyelere hangi gözle baktığının belirtisidir :A

@MasacRE- seninde geleceğin pek parlak değil? Senin tombalağın diğer şarkılarına bir göz attım youtube da ama seni kurtaracak bir şarkıya rastlamadım :)

@MasacRE- seninde geleceğin pek parlak değil? Senin tombalağın diğer şarkılarına bir göz attım youtube da ama seni kurtaracak bir şarkıya rastlamadım :)

Güzel şarkılar var da klipleri kastediyorsan doğru diyorsun bu şarkıdaki gibi bol kızlı klip yok sanırım başka :A Bu hafta tek atımlık kurşunumu harcadım bundan sonra şarkılar sayesinde puan almaya çalışacağım artık :D

Klipsiz gelsek tam puan verir misin :A

ama senin parlağı o şekilde sevenleri çok geçen hafta bir kamyon beleş puan aldı şimdi klipsiz gelsende benden yüksek alacaksın diğerleri darbeyi vuracak sana, yani daha zararlı çıkarsın bu işte :) sen başta hatayı yapmışsın şimdi yapacak bişey yok:)

Verdiğim puan seni kesinlikle memnun edecektir :D

Sadece ufak bir strateji hatasıydı:D
nasıl ufak hata? seninle sondaki diğer vatandaş arasında kırk kilometrelik mesafe oluşmuştu birde büyük hata olsa ne yapacaktın :))

Güzel şarkılar var da klipleri kastediyorsan doğru diyorsun bu şarkıdaki gibi bol kızlı klip yok sanırım başka :A Bu hafta tek atımlık kurşunumu harcadım bundan sonra şarkılar sayesinde puan almaya çalışacağım artık :D

bundan sonraki haftalar benim gibi jürilere değil özellikle @Bully nin türbüşonu destekleyen jürilere hitap eder şeyler koy çünkü benden sana fayda yok gibi :))

ama senin aprlağı o şekilde sevenleri çok geçen hafta bir kamyon beleş puan aldı şimdi klipsiz gelsende benden yüksek alacaksın diğerleri darbeyi vuracal sana yani daha zararlı çıkarsın bu işte :) sen başta hatayı yapmışsın şimdi yapacak bişey yok:)

nasıl ufak hata? seninle sondaki diğer vatandaş arasında kırk kilometrelik mesafe oluşmuştu birde büyük hata olsa ne yapacaktın :))
Zaten de sen sevmiyorsun diye güzel kliplerimden vazgeçecek değilim :A

Nerelerdeydin ya gözlerim yollarda kaldı bütün gün foruma girmeni bekledim :A

ya arkadaşımız kırk yılda bir foruma giriyor şimdi beleş puanlar isteyipte forumdan soğutmayasın :))

Zaten de sen sevmiyorsun diye güzel kliplerimden vazgeçecek değilim :A
ne demezsin türbüşonun öyle su üstünde kurbağalar gibi zıplaştığı şaheserlerden bizi mahrum etme aman :)