artik senin idolunum belli oldu![]()
Bihteri çok mu kıskandın oraya niye yorum atmıyorsun.
artik senin idolunum belli oldu![]()
yaziyorumya oraya. 50 bildirim gelmis. tek tek gitmeye calisiyorum ustune daha yaziyorlar. senin bihteri anca cuma izlerimBihteri çok mu kıskandın oraya niye yorum atmıyorsun.![]()
yaziyorumya oraya. 50 bildirim gelmis. tek tek gitmeye calisiyorum ustune daha yaziyorlar. senin bihteri anca cuma izlerimsirf bu, puanindan dusurur. kafam corba gibi
Hani 2 gündü oylama? . gün geçtikçe heyecan azalıyor en azından benim heyecanım .sıkıldım .Sonuçlar yarın la bekleme boşuna![]()
Oylama dün başladı zaten 23.sayfaya bak.Hani 2 gündü oylama? . gün geçtikçe heyecan azalıyor en azından benim heyecanım .sıkıldım .
hafizam iyidir. unutmam benCuma hatırlatırım yine ben o zaman başkanım.![]()
pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.Oylama dün başladı zaten 23.sayfaya bak.
Sana 2 gün geçmiş gibi geldiyse demek.![]()
Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.
2şer gün olduğu belli oluyor.Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.
ajdanın kariyeri çiğdem ve melek teyzelerin yaşları toplamı kadar o yüzden şarkı bo lsıkıntı değilŞarkıları dinliyorum da @xemrexxx Arada Sırada'yı ikinci hafta kullanacak kadar ne yaşadın anam.![]()
Geçen hafta bu şarkının ismini vermiştim gazıma geldi sanırım iyi oldu.Şarkıları dinliyorum da @xemrexxx Arada Sırada'yı ikinci hafta kullanacak kadar ne yaşadın anam.![]()
Birde bana yılan diyorsunuz.Geçen hafta bu şarkının ismini vermiştim gazıma geldi sanırım iyi oldu.![]()
Seviyorum dedim yani 2.haftadan kullan demedim.Birde bana yılan diyorsunuz.![]()
Bazen hiç çekilmiyorsun.2şer gün olduğu belli oluyor.
Wifi mıyım lan ben ; her zaman 3 çubuk çekmemi bekleme bendenSeviyorum dedim yani 2.haftadan kullan demedim.
Bazen hiç çekilmiyorsun.![]()
Sağolun Co-admin beyimOylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada.@xemrexxx
Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım.@Bully @denizz19 @----
Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler.@vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz
İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı
Sibel Can da çok iyi bu hafta bence.@Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım.
![]()
Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'iOylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada.@xemrexxx
Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım.@Bully @denizz19 @----
Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler.@vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz
İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı
Sibel Can da çok iyi bu hafta bence.@Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım.
![]()