MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

pazar-pazartesi şarkı paylaşma salı-çarşamba oylama akşamına da sonuçlar açıklanır aksi takdirde oylama 3 güne çıkmış olur.
Şimdilik şarkı ve oy gönderme süresi 2'şer gün toplamda 4 gün yani. Ama 5 ya da 6.haftadan sonra şarkı gönderme süresi 1 güne inecekmiş o zaman toplamda 3 gün olmuş olacak.

Yine de bu şarkı finallik en kötü yarı finallikti hata etmişsin. .ss

Bu hafta keller damga vurmuş harbi, @destere doğru bir yere parnak basmış. :F @Çiğdem-

başrol keltoş olunca klibi kızlarla süslemeleri yine olumlu bir yöneliş ama başroldeki şarkıcı keltoş olmadığı halde klibi keltoşlarla süsleyenler benden çok çekecek bu hafta :)

Oylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada. :F @xemrexxx

Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım. :) @Bully @denizz19 @----

Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler. :) @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz

İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı

Sibel Can da çok iyi bu hafta bence. :A @Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım. :A

Oylarımı kullandım bu haftanın açık ara favorisi Ajda Pekkan, "bence" demiycem nesnel bir şey söylüyorum çünkü, Arada Sırada. :F @xemrexxx

Ziynet, Ariana, Gökhan yine oldukça iyiydi özellikle Ziynet'in şarkısına bayıldım. :) @Bully @denizz19 @----

Listemde geçen haftaya göre Deniz Seki, Ferdi Tayfur, Aynur Aydın epey yükseldiler. :) @vadikızı @DarkLeqenD @turkuazz

İrem Derici geçen haftaya göre düşse de yine iyi bir puan verdim, benden İrem'e pek kötü puan çıkmaz zaten. @MayısKralı

Sibel Can da çok iyi bu hafta bence. :A @Çiğdem- Her ne kadar @destere'nin kara propogandalarına maruz kalsak da bu hafta başarılı olcaz umarım. :A
Sağolun Co-admin beyim :A keşke Admin olsanız :A

Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i :A
gokhan-turkmen-sibel-can-cati-kati-canli-performans_8388835-45660_640x360.jpg