Kes tıraşı geçen hafta Allah tependen baksın diyordun, çıkarcı insan.Sağolun Co-admin beyim keşke Admin olsanız
Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu.Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i
Kes tıraşı geçen hafta Allah tependen baksın diyordun, çıkarcı insan.Sağolun Co-admin beyim keşke Admin olsanız
Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu.Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i
Çıkarcılık da sınır tanımıyorsunBen de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i
Aynen kardeşim kader bizi sürekli bir araya getiriyor.Kes tıraşı geçen hafta Allah tependen baksın diyordun, çıkarcı insan.
Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu.
Eyvallah canım sana da iyi puan verdim la. Ama 2 haftadır şarkımı beğeniyorsun tabii beğenmezsen nolur bilemem.Çıkarcılık da sınır tanımıyorsun
Hayatımda bana atılan en ıslak iftira budur ben ne zaman size öyle bir şey dedim o değil de tıraş falan iyi hatırlattınız yarın berbere gideyim de saçları -2 ye vurdurayımKes tıraşı geçen hafta Allah tependen baksın diyordun, çıkarcı insan.
Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu.
tebrikler. sana sayfalarda etiket yollayayimda 60 bin olBu arada, demin 59. bininci mesajımı yazmışım, kendimi tebrik ediyorum.
Oylarım açıklandığında yüzünün alacağı ifadeyi çok merak ediyorumEyvallah canım sana da iyi puan verdim la. Ama 2 haftadır şarkımı beğeniyorsun tabii beğenmezsen nolur bilemem.
Geçen hafta etmediğin hakaret etmediğin küfür kalmadı neymiş 1 vermişim. Oh olsun.Hayatımda bana atılan en ıslak iftira budur ben ne zaman size öyle bir şey dedim o değil de tıraş falan iyi hatırlattınız yarın berbere gideyim de saçları -2 ye vurdurayım
Öğretmenim bin mesajı yeni yıla kalmadan yazabilirsem süper olur.tebrikler. sana sayfalarda etiket yollayayimda 60 bin ol
ne zaman dedim be gerçekten hatırlamıyorumGeçen hafta etmediğin hakaret etmediğin küfür kalmadı neymiş 1 vermişim. Oh olsun.
Öğretmenim bin mesajı yeni yıla kalmadan yazabilirsem süper olur.
Sen bana yanlış yapmazsın. Ama yaptıysan acımam Ferdi Bey Amca'yaOylarım açıklandığında yüzünün alacağı ifadeyi çok merak ediyorum
Bana hafızamı kaybettim numarısı yapma istiyorsan sokağa çık bir araba çarpsın belki hafızan yerine gelir. Mesela Kırgın Çiçekler adlı dizide arabalar adeta şifa dağıtıyordu kızın gözünü açmıştı, belki senin de hafızanı açar.ne zaman dedim be gerçekten hatırlamıyorum
bin dedigin nedirki. @xemrexxx nin etiketledigi her mesaja olumlu yada olumsuz mesaj yazarsan iki binde yaparsinGeçen hafta etmediğin hakaret etmediğin küfür kalmadı neymiş 1 vermişim. Oh olsun.
Öğretmenim bin mesajı yeni yıla kalmadan yazabilirsem süper olur.
Zaten 59 binin 50 bini ondandır.bin dedigin nedirki. @xemrexxx nin etiketledigi her mesaja olumlu yada olumsuz mesaj yazarsan iki binde yaparsin
Amca'yı bırak beni alSen bana yanlış yapmazsın. Ama yaptıysan acımam Ferdi Bey Amca'ya
Hafızamı kaybettiğim kadar gözlerim de yanlış görmeye başladı ; gözünü kelimesini yanlış okudum...Bana hafızamı kaybettim numarısı yapma istiyorsan sokağa çık bir araba çarpsın belki hafızan yerine gelir. Mesela Kırgın Çiçekler adlı dizide arabalar adeta şifa dağıtıyordu kızın gözünü açmıştı, belki senin de hafızanı açar.
Bu gidişle seni mezara koyacam, birazdan ellerin de tutmamaya başlar. Buna mrt-06 kara büyüsü diyoruz.Amca'yı bırak beni al
Hafızamı kaybettiğim kadar gözlerim de yanlış görmeye başladı ; gözünü kelimesini yanlış okudum...
Forum içerisinde büyü yapmanın cezası 3 ay bandan başlıyor Co-admin olmuşsun daha bunu bilmiyorsunBu gidişle seni mezara koyacam, birazdan ellerin de tutmamaya başlar. Buna mrt-06 kara büyüsü diyoruz.
Bu fedakarlığın gözlerimi yaşarttı. Olur kabul ediyorum.Amca'yı bırak beni al
Hafızamı kaybettiğim kadar gözlerim de yanlış görmeye başladı ; gözünü kelimesini yanlış okudum...
Beni tehdit etme Hem bu hafta düşük versende bir şey olmaz LMciler sayesinde sülalem raadBu fedakarlığın gözlerimi yaşarttı. Olur kabul ediyorum.
Ama Gökhan Bey'i düşük oylamazsan sen de tehlikeye girmezsin tabii.