MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Sağolun Co-admin beyim :A keşke Admin olsanız :A
Kes tıraşı geçen hafta Allah tependen baksın diyordun, çıkarcı insan. :A

Ben de sana çok iyi puan verdim, severiz Sibel'i :A
gokhan-turkmen-sibel-can-cati-kati-canli-performans_8388835-45660_640x360.jpg
Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. :F Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu. :love1:

Ben bu yarışmayı unutmuşum harbi. :F Yine kader bizi bir yerlerde buluşturdu. :love1:
Aynen kardeşim kader bizi sürekli bir araya getiriyor. :bhr: :A

Neyse @denizz19 kıskanmasın şimdi onun da gönlünü alalım :A

ziynet-sal-ic-3.jpg

Hayatımda bana atılan en ıslak iftira budur :A ben ne zaman size öyle bir şey dedim :A o değil de tıraş falan iyi hatırlattınız yarın berbere gideyim de saçları -2 ye vurdurayım :A

Hayatımda bana atılan en ıslak iftira budur :A ben ne zaman size öyle bir şey dedim :A o değil de tıraş falan iyi hatırlattınız yarın berbere gideyim de saçları -2 ye vurdurayım :A
Geçen hafta etmediğin hakaret etmediğin küfür kalmadı neymiş 1 vermişim. :F Oh olsun. :A

tebrikler. sana sayfalarda etiket yollayayimda 60 bin ol :A
Öğretmenim bin mesajı yeni yıla kalmadan yazabilirsem süper olur. :A

ne zaman dedim be gerçekten hatırlamıyorum :F
Bana hafızamı kaybettim numarısı yapma istiyorsan sokağa çık bir araba çarpsın belki hafızan yerine gelir. Mesela Kırgın Çiçekler adlı dizide arabalar adeta şifa dağıtıyordu kızın gözünü açmıştı, belki senin de hafızanı açar. :F

Sen bana yanlış yapmazsın. :A Ama yaptıysan acımam Ferdi Bey Amca'ya :A
Amca'yı bırak beni al :A

Bana hafızamı kaybettim numarısı yapma istiyorsan sokağa çık bir araba çarpsın belki hafızan yerine gelir. Mesela Kırgın Çiçekler adlı dizide arabalar adeta şifa dağıtıyordu kızın gözünü açmıştı, belki senin de hafızanı açar. :F
Hafızamı kaybettiğim kadar gözlerim de yanlış görmeye başladı ; gözünü kelimesini yanlış okudum...

Amca'yı bırak beni al :A

Hafızamı kaybettiğim kadar gözlerim de yanlış görmeye başladı ; gözünü kelimesini yanlış okudum...
Bu fedakarlığın gözlerimi yaşarttı. :A Olur kabul ediyorum. :A

Ama Gökhan Bey'i düşük oylamazsan sen de tehlikeye girmezsin tabii. :A