MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

ama senin parlağı o şekilde sevenleri çok geçen hafta bir kamyon beleş puan aldı şimdi klipsiz gelsende benden yüksek alacaksın diğerleri darbeyi vuracak sana, yani daha zararlı çıkarsın bu işte :) sen başta hatayı yapmışsın şimdi yapacak bişey yok:)

nasıl ufak hata? seninle sondaki diğer vatandaş arasında kırk kilometrelik mesafe oluşmuştu birde büyük hata olsa ne yapacaktın :))
Şarkım O KADAR FARKI HAKETMİYORDU :A

ya arkadaşımız kırk yılda bir foruma giriyor şimdi beleş puanlar isteyipte forumdan soğutmayasın :))

ne demezsin türbüşonun öyle su üstünde kurbağalar gibi zıplaştığı şaheserlerden bizi mahrum etme aman :)
Ne beleşi be hakkım olanı istiyorum ben çatla :A

Şarkım O KADAR FARKI HAKETMİYORDU :A
bencede en azından bully nin şarkıcısı kadar puan almalıydın :) rastlantıya bak ikinizinde gökhan isimli şarkıcılarla gelmesi ve kalitesizlikte birbiriyle yarışan şarkıcılar seçmeniz ne mutlu bir tesadüf:) keşke kaderleride aynı olsaydı geçen hafta birlikte elele veda etselerdi yarışmaya :))

ya arkadaşımız kırk yılda bir foruma giriyor şimdi beleş puanlar isteyipte forumdan soğutmayasın :))

ne demezsin türbüşonun öyle su üstünde kurbağalar gibi zıplaştığı şaheserlerden bizi mahrum etme aman :)
Sana hitap eden kliplerimiz de gelecek biraz sabır :A

bencede en azından bully nin şarkıcısı kadar puan almalıydın :) rastlantıya bak ikinizinde gökhan isimli şarkıcılarla gelmesi ve kalitesizlikte birbiriyle yarışan şarkıcılar seçmeniz ne mutlu bir tesadüf:) keşke kaderleride aynı olsaydı geçen hafta birlikte elele veda etselerdi yarışmaya :))
Sen çok biliyon:A

inşallah o güne kadar elenirsinde ben görmem o klipleri:) türbüşonun düzeleceğine dair en ufak bir beklentim bile kalmadı :))

şarkıdan anlamasak bile görsel olarak şapabiliyoruz klipleri yani bir yönden anlıyoruz en azından :))
Sana hitap eden kliplerimiz de gelecek biraz sabır :A
aaa bu arada bukadar oyu şimdi kim hesaplayacak ayoll sen başkan olarak hesaplasana bir zahmet @destere :F @Bully lar sana güvenir hiç puanını kontrol bile etmeden sunarım sonuclarda :A :A :A

Bir yandan kahvemi yudumlarken bir yandan mesajları okuyorum kendimi garip ve elit hissettim nedense. :A Ama bu gece ortalık henüz karışmamış demek ki benim gelmem bekleniyordu. :A @destere, @MasacRE- sayın yoldaşalarım gündemimizde ne var. :A

Bir yandan kahvemi yudumlarken bir yandan mesajları okuyorum kendimi garip ve elit hissettim nedense. :A Ama bu gece ortalık henüz karışmamış demek ki benim gelmem bekleniyordu. :A @destere, @MasacRE- sayın yoldaşalarım gündemimizde ne var. :A
daha gündemmi kaldı:) bu hafta codminleri yolcu ediyoruz tek gündemimiz budur :))

aaa bu arada bukadar şarkıyı şimdikim hesaplayacak ayoll sen başkan olarak hesaplasana bir zahmet @destere :F @Bully lar sana güvenir hiç puanını kontrol bile etmeden sunarım sonuclarda :A :A :A
Zaten sen bu kadar oyu nasıl hesaplıyorsun hayretler içersindeyiz :A Ama destere'den daha güvenilir olduğun kesin, onun insafına kalırsak benim şansım kalmaz. :A

sen hala yansıtmadınmı ben oylarımı dünden yolaldım hogathaya :) şimdi mutlu bir şekilde sonuçları bekliyorum umarım istediğim sonuçlar gelir :)
Yansıtmışım dedim ya. :A Ben dün öğlen daha oylama başlamadan yolladım oylarımı. Orada plan programdan haberim yoktu ama şimdi söylediklerinle uyumlu hemen hemen puanlarım. :A

Yansıtmışım dedim ya. :A Ben dün öğlen daha oylama başlamadan yolladım oylarımı. Orada plan programdan haberim yoktu ama şimdi söylediklerinle uyumlu hemen hemen puanlarım. :A

sondaki üç yarışmacı kimdi senin sıralamada isim verme sadece lakaplarını söyle biz anlarız :)

sondaki üç yarışmacı kimdi senin sıralamada isim verme sadece lakaplarını söyle biz anlarız :)
Tirbüşon onlardan biriydi bunu söylemem yeterlidir sanırım. :A :A Ama diğer co admine o kadar düşük veremedim, ne kadar şarkısında kanımı donduran bir keltoşla düet yaptıysa da. :A :A

Çoğu kişiye 1 veresim geldi, ama el mahkum sıralama yapmak zorunda kaldık. Bu hafta baya kötüydü bazı şarkılar...

kendi koyduğun şarkıyı dinlemeye tahammül edebildinmi bari :)) başkasınınki neysede insanın kendi koyduğu şarkıdan tiksinmesi daha beter bir durum :))

Tirbüşon onlardan biriydi bunu söylemem yeterlidir sanırım. :A :A Ama diğer co admine o kadar düşük veremedim, ne kadar şarkısında kanımı donduran bir keltoşla düet yaptıysa da. :A :A

bende artık öyle acıma yok klibi batıranlara anında cezayı kesiyorum allah razı olsun hogathadan yetkimide arttırdı ne güzel artık daha bir puan verirken kasım kasım kasılma imkanım var :))