Benden de sana 13+ puan gelir sarkini begendim
Benden de sana 13+ puan gelir sarkini begendim
HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarakAz daha saydırmaya geliyordum da mesajı silip düzenlemiş neyse ki @Çiğdem- . Benim gibi biri daha recaplar gelmeden tek tek şarkıları bulup üşenmeyip dinliyor o da ilk haftayı dinledi diyor yuh dicektim de farkına varmış durumun. Değerimi bil boş vaktim vardı sabahtan halledip aradan çıkardım.
Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte. İlla oylamanın başlamasına ne gerek var. Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim.HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarak
aa yok yok iyi yaptın bu haftalık kurtuldunBanane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte. İlla oylamanın başlamasına ne gerek var. Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim.
Yani erken kalkan yol alır demişler. Bir şeyi ne kadar ertelersem o kadar üşenirim.aa yok yok iyi yaptın bu haftalık kurtuldun
Ama senin söyledigin pauni göremezsem haftaya acisini cikartirim haberin olsun ben de öyle düsünüyorum ikimizde bir seyler kazanalim reyting yarisinda @Bully var büyük rakip sen biraz onun kafasini karistir da iyi tahmin yapamasin ben de sana burda yardimci olurum taniÇok bolkörsün. Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.
Ama senin söyledigin pauni göremezsem haftaya acisini cikartirim haberin olsun ben de öyle düsünüyorum ikimizde bir seyler kazanalim reyting yarisinda @Bully var büyük rakip sen biraz onun kafasini karistir da iyi tahmin yapamasin ben de sana burda yardimci olurum tani
Yüksek puan aldigi bir günü silersek iyi olur yaniBir gün oyunu geçersiz kılalım sana yeter mi.
Çok bolkörsün. Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.
İlk görüşte aşkın ömrü 5 saniye, aşkın ömrü 5 sene ama dostluğun kardeşliğin ömrü bir ömür. 😉 @Çiğdem- bu farkı görüp ona göre bir değerlendirme yapacaktır.tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun
bolkör nedir ya ?
@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana )
HAHAHA aa biliyorsunuz işte gönlümdeki yerinizi ama bu konu sınırları içerisinde dostluk ayrı iş ayrı demek durumundayız başka bir konuda @destere nin kafasına oklavayı indiririm senin için tabikide cnm ama bu konudayken patron olarak başkanımızı korumak zorundayım
Ben anlayacağımı anladım....HAHAHA aa biliyorsunuz işte gönlümdeki yerinizi ama bu konu sınırları içerisinde dostluk ayrı iş ayrı demek durumundayız başka bir konuda @destere nin kafasına oklavayı indiririm senin için tabikide cnm ama bu konudayken patron olarak başkanımızı korumak zorundayım
Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte. İlla oylamanın başlamasına ne gerek var. Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim.
Ben anlayacağımı anladım....
hahahah çalışanım sonucta hatalı desem kovmak zorunda kalırımBen anlayacağımı anladım....
Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim. Kara listeme aldım kendisini.yine satışlardasın @Doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun
başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin
başkandan banane nedir ya ?
yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız anla işte