MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

Az daha saydırmaya geliyordum da mesajı silip düzenlemiş neyse ki @Çiğdem- :A. Benim gibi biri daha recaplar gelmeden tek tek şarkıları bulup üşenmeyip dinliyor o da ilk haftayı dinledi diyor yuh dicektim de farkına varmış durumun. :A :A Değerimi bil boş vaktim vardı sabahtan halledip aradan çıkardım. :A
HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarak :A

HAHAHAH @destere kullanıyorum diye kandıırp kullandırtmıs sana kendisi kullanmamıs tabi ama jurilere oy kullanmansına öncülük ypıyor örnek baskan olarak :A
Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte. :A İlla oylamanın başlamasına ne gerek var. :A Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim. :A :A

Çok bolkörsün.:bhr: Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.:A
Ama senin söyledigin pauni göremezsem haftaya acisini cikartirim haberin olsun :A ben de öyle düsünüyorum ikimizde bir seyler kazanalim reyting yarisinda @Bully var büyük rakip sen biraz onun kafasini karistir da iyi tahmin yapamasin ben de sana burda yardimci olurum tani :A :A

Ama senin söyledigin pauni göremezsem haftaya acisini cikartirim haberin olsun :A ben de öyle düsünüyorum ikimizde bir seyler kazanalim reyting yarisinda @Bully var büyük rakip sen biraz onun kafasini karistir da iyi tahmin yapamasin ben de sana burda yardimci olurum tani :A :A

Bir gün oyunu geçersiz kılalım sana yeter mi.:A

Yarın Akşam oylarımı kullanacağım

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beni tercih yaptırtmaya zorlama ablacım! Ex aşkın @destere mi yoksa kardeşlerin mrt-06 ve @xemrexxx mi. :A

tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun :)

Çok bolkörsün.:bhr: Reyting yarışında sen şarkı yarısında ben kazanayım kardeş kardeş bitsin yarışlar.:A

bolkör nedir ya ?:)
@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana :))

tabiki beni seçecek sorduğun soruya bak cevabın benden yana olacağı kesin boşuna sormuşsun :)

bolkör nedir ya ?:)
@dosimosi koş yine türkçe özürlü bir öğrenci buldum sana :))
İlk görüşte aşkın ömrü 5 saniye, aşkın ömrü 5 sene ama dostluğun kardeşliğin ömrü bir ömür. 😉 @Çiğdem- bu farkı görüp ona göre bir değerlendirme yapacaktır. :)

Beni tercih yaptırtmaya zorlama ablacım! Ex aşkın @destere mi yoksa kardeşlerin mrt-06 ve @xemrexxx mi. :A
HAHAHA aa biliyorsunuz işte gönlümdeki yerinizi ama bu konu sınırları içerisinde dostluk ayrı iş ayrı demek durumundayız başka bir konuda @destere nin kafasına oklavayı indiririm senin için tabikide cnm :A ama bu konudayken patron olarak başkanımızı korumak zorundayım :A :A :A

HAHAHA aa biliyorsunuz işte gönlümdeki yerinizi ama bu konu sınırları içerisinde dostluk ayrı iş ayrı demek durumundayız başka bir konuda @destere nin kafasına oklavayı indiririm senin için tabikide cnm :A ama bu konudayken patron olarak başkanımızı korumak zorundayım :A :A :A
Ben anlayacağımı anladım....

Banane @destere den ne yaptığından tüm şarkılar yollanmış kullandım işte. :A İlla oylamanın başlamasına ne gerek var. :A Boş vaktim vardı aradan çıkardım fena mı ettim. :A :A

yine satışlardasın :) @doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun :)

başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin :)
başkandan banane nedir ya ? :)

Ben anlayacağımı anladım....

yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız, anla işte :)

Son düzenleme:
yine satışlardasın :) @Doğu ya güvenim yoktuda sana güvenim çoktu ama nasıl bir kader ortağıysan sırtımı döndüğüm an hançerliyorsun :)

başkana saygın yok hadi anladıkta en azından bulunduğumuz makama hürmeten başkanın karizmasını çizmeseydin :)
başkandan banane nedir ya ? :)

yani köprüyü geçene kadar bana dayı diyor kız anla işte :)
Seni seçti işte, aşkı uğruna çiğnedi kardeşini. Bundan sonra ablacım demem anca teyze derim. :A Kara listeme aldım kendisini. :A