MusicSurvivor 5.Sezon 2.Hafta Oylama Başladı

unutmaman iyiye işaret :A bu bunamadığına bir kanıttır :A :A

Bende adaylıktan istifa ettim zaten :A
sen merak etme ben bir sonraki oylamayada unutmayacam. suana kadar kime sunu bunu verecem dediysem verdim. gecen birine 3 verecegimi söyledim ve verdim :A
benim hafiza zehir gibi.

sen merak etme ben bir sonraki oylamayada unutmayacam. suana kadar kime sunu bunu verecem dediysem verdim. gecen birine 3 verecegimi söyledim ve verdim :A
benim hafiza zehir gibi.
Neydi şimdi bu :A tehdit değildi :A bunak olmadığına kanıt getirmeye çalıştıysan başarılı oldun :A

evet çok kötü değil :)

@Çiğdem- turkuazz da gönderdiğine göre hemen recep abiyi hazırla sıcağı sıcağına değerlendirelim zaman geçtikçe şarkıların değeri düşüyor daha şarkılar sıcaklığını kaybetmeden puan vermek lazım :)

@MEnes oylarını yolladınmı ?:)

her hafta diyoruz @Bully bunu seçtiğine göre demekki bilmediğimiz ne numaralar var türbüşonda?:) haftayı bekleyelim diyoruzda? her hafta aynı fiyasko karşımıza çıkıyor :)
o dediğin zor gibi yinede şansını bıkmadan usanmadan dene bence :)
La dur daha yeni başladı oylama millet şarkısını yeni yolladı. :A Ama yollarım bugün bi ara, evdeyim dışarı çıkmayacağım gibi duruyor. :A
hahahah ayy oy gönderecem diye kandırıp @MEnes e oy göndertmişsin ayoll işte örnek juri başkanı @destere :A :A :A

bu arada en düşük 7 vermeye devam ediyorsun 18-7 arası haftayada 17-7 arası falan şarkılar biraz azalana kadar en düşük 7 kalacak şimdirik :A

hahahah ayy oy gönderecem diye kandırıp @MEnes e oy göndertmişsin ayoll işte örnek juri başkanı @destere :A :A :A

bu arada en düşük 7 vermeye devam ediyorsun 18-7 arası haftayada 17-7 arası falan şarkılar biraz azalana kadar en düşük 7 kalacak şimdirik :A

Az önce geçen haftanın şarkılarına bakıp yolladı demiştin.:F

kiz bunun aynisini yazmistinya. ne yapmaya calisiyon. en cok oy kullanmada birinci kalmaya devammi istiyon? bukadarmi hirs burudu gözunu ? :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan