hahah o başladığında biz olmayız zatn o haftalar biteriz çeyrek finale geldikAcunu geçtin bu hinliğinleSurvivor başlamadan bitir yarişmayı acun ezer seni söylim
hahah o başladığında biz olmayız zatn o haftalar biteriz çeyrek finale geldikAcunu geçtin bu hinliğinleSurvivor başlamadan bitir yarişmayı acun ezer seni söylim
Tam beğendiğim erkek tipi zaten.@Ahmad seni jüri aldığım güne lanet olsun.s.s Gökhan'a niye tam veriyorsun. Tamam adam kıllı ama Ariana'nın sesi güzel.
Ateşle Oynama- Oluruna Bırak , Boş Yere ve Saki şarkılarını tavsiye ederim
@Ahmad belli ki Ziynet Sali sevmiyorsun .ss
Ben oy kullanmadım bile bu haftaYine her hafta 1 verenler yüzünden kaybettim, sabır.
Tam beğendiğim erkek tipi zaten.
Çatı Katı efso o yüzden tam vermezsem haksızlık olur o şarkıya.Hem ne 6 puan verdim sanki kaç puan kırmışım.s.s Bang Bang mi geliyor haftaya.
Yine Nicki'den 5 saniye bile olmazsa tam bekleme.
@denizz19 Bazı şarkıları güzel Ziynetin ama işte öyle ahım şahım değil.
Ben oy kullanmadım bile bu hafta
İyiki 19:00 halletik vlla yoksa şuan uğraşıyor olucaktık sende ecel terleri döküyor olucaktın şuan @sokak sanati
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdiNe eceli be 10 puan fark var arada
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdi
aceleden unutmusuz
son 3 oya kadar falan hep bas basa gittiniz be korkmadım deme şimdi
aaaa ben tam puan verince @Doğu yu dışlarlar diye düşünmüştüm ama çok ilginç @MasacRE- @destere de iyi vermiş sıvacılar kulübünden sadece @MEnes kötü vermiş çocuğu niye böyle tek bıraktılarkıı bu hafta dışlamışlar resmen ayoll
Biliyorum da sadece sen yoksunki.Ben oy kullanmadım bile bu hafta
hhahah aa resmen gökhana kötü vericez anlaşması yapıp menes dısında uyan olmamısYine dört ayak üstüne düştüm
Mesela Bugün Adım Leyla sever misinTam beğendiğim erkek tipi zaten.
Çatı Katı efso o yüzden tam vermezsem haksızlık olur o şarkıya.Hem ne 6 puan verdim sanki kaç puan kırmışım.s.s Bang Bang mi geliyor haftaya.
Yine Nicki'den 5 saniye bile olmazsa tam bekleme.
@denizz19 Bazı şarkıları güzel Ziynetin ama işte öyle ahım şahım değil.
Aga sen ne ayaksın ya söyle hele.Yine dört ayak üstüne düştüm
Geç kaldım yetişemedimsen niye oy kullanmadın ya😉
Sürekli mi? Kaç kere yüksek puan verdim sanaBiliyorum da sadece sen yoksunki.3, 4 kişi var bana sürekli düşük veren.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?