MusicSurvivor 5.Sezon 10.Hafta | Oylama Başladı

EEee bunca zaman bekliyordun artık kullanalım dedik.
Şu emojiyi kullan bakalım--

İnşallah bu haftada gümbür gümbür geleceğiz.

bunu beklemiyordum sadece demiştim shakira waka waka loca loca soca soca götürür işi
tam dediğim laf buydu

loca için ayrı bir mesajım olmamıştı ki şarkıda bütün olarak avuçladığımızda pek çok eksik yönü bulunan bir şarkı

Of destere birkez de mütevazi olma benim için.

@destere ne yaptığını bliyormu ayoll milelt yetki ister buda kendini kısıtlıyor normal oylayacakmıs beyefendi benden baska kimse bunun kahrını çekmezdi
Ablacım seni ne doktorlar ne kaymakamlar ne mühendisler istedi sen Selim yüzünden reddettin... Eeee soruyorum sana, değdi mi?!

Ablacım seni ne doktorlar ne kaymakamlar ne mühendisler istedi sen Selim yüzünden reddettin... Eeee soruyorum sana, değdi mi?!

sanane la
hogatha gibi muhteşem bir kızın bu kadar nemrut suratlı tosbağaya benzeyen bir kardeşinin olması allahın hikmetlerinden biri sanırım

yani senin sibeli kötüleyipte aslında iyi puan verdiğimimi iddia ediyorsun
)
Herkese kötü diyorsun ama tam puan verdiklerin oluyor sadece bunu anlamaya çalışıyorum...

Heh geldi @destere 'nin uşağı.

Senin kaybolma saatin gelmedi mi.
@mrt-06 bal kabağı filan diyordu.
Saat tam 23.45'de bal kabağına dönüşüyor evet ama Çarşamba geceleri hariç.

sanane la
hogatha gibi muhteşem bir kızın bu kadar nemrut suratlı tosbağaya benzeyen bir kardeşinin olması allahın hikmetlerinden biri sanırım
Hepimizin hayatını mahvetitin hem ablamın hem benim...

sonra balkabağında da dikkate değer bir bamya olduğunu keşfedince benzetmekten vazgeçmişti
şimdi bamyasız bir meyve arıyorki ona benzetsin? onuda beceremedi eline ayağına bulaştırdı yeteneksiz codmin

sonra balkabağında da dikkate değer bir bamya olduğunu keşfedince benzetmekten vazgeçmişti
şimdi bamyasız bir meyve arıyorki ona benzetsin? onuda beceremedi eline ayağına bulaştırdı yeteneksiz codmin

HHhahaha kardeşlerim seni istemiyor malesef @destere

HHhahaha kardeşlerim seni istemiyor malesef @destere
Adete aramıza yıldırım gibi düştü.

Aslında ilk salatalık koyacaktım ama çok farklı anlamlar çıkar diye bal kabağını seçtim.