MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

Bekliyorum, sizin sayenizde beton yığınlarının altında kalmış profilim çiçekler açacak. Ne mutlu ki!
ziyaretimi yarin yaparim :D

Arkadaşlar yorum yapamadık diye kötü puan vermek nedir ya.. şarkıya oy veriyorsunuz şarkıyı paylaşana değil lütfen
burda herkes bence adil davranmiyor. bende dahil 😉

he tmm şöyle söyleyeyim ben fazla aynur aydın dinlemem ama sevdiğim şarkısı
olduğunda dinlerim en son bir dakika şarkısını çok sevdim ondan öncede bir kaç
şarkısını seviyorum aklımda dğeil şimdi bunuda pek sevmedim seversem emin ol
puanım yüksek olur:D

Türk sinemasının önemli eserlerinden birisi olan Kibar Feyzo'nun film müziği olan Obur Dünya'yı sondan dördüncü yapan herkesin Allah tepesinden baksın :A (@Mr.At, @MasacRE- ve @destere kardeşlerim hariç :D)

Gelecek hafta 1-2-3 puan veren arkadaşlara kan kusturacağımı belirtir, herkese iyi geceler dilerim :A

Türk sinemasının önemli eserlerinden birisi olan Kibar Feyzo'nun film müziği olan Obur Dünya'yı sondan dördüncü yapan herkesin Allah tepesinden baksın :A (@Mr.At, @MasacRE- ve @destere kardeşlerim hariç :D)

Gelecek hafta 1-2-3 puan veren arkadaşlara kan kusturacağımı belirtir, herkese iyi geceler dilerim :A

ablacım ben cem karaca severim ama bu şarkıyı ilk kez duydum o yüzden sevemedim
ama yüksek puan vereceğim şarkısı çok :D

Kardeşim oyun için teşekkürler sayende haftayı kurtardık cansın

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ahmet Aslan'a her zaman yüksek veririm merak etme erken eletmeyiz :A

ablacım ben cem karaca severim ama bu şarkıyı ilk kez duydum o yüzden sevemedim
ama yüksek puan vereceğim şarkısı çok :D
Tahmin etmiştim abla gelecek haftada özellikle Vadicilerin seveceği bir şarkıyla yarışacağım :D

İyi verdik de ne oldu karşılığında bana 1 puanı layık gördün :T: Sen hele bi bunun üstüne haftaya da düşük ver de asıl o zaman ben sana kan kusturacağım :A

ahmet aslan sendin demi felon bende yüksek verdim vermeyede
devam edeceğim gibi çok güzel sesi var çünkü:D

Ahmet Aslan'a her zaman yüksek veririm merak etme erken eletmeyiz :A

Tahmin etmiştim abla gelecek haftada özellikle Vadicilerin seveceği bir şarkıyla yarışacağım :D

oo vallamı ay hangisi acaba :D

ahmet aslan sendin demi felon bende yüksek verdim vermeyede
devam edeceğim gibi çok güzel sesi var çünkü:D

oo vallamı ay hangisi acaba :D
Benim abla miller klibe ve ünlülüğe bakıyor ahmet aslan gibi bir ses zor gelir bu dünyaya çakması emre sertkaya o sesi kazandı koskoca o sesi sen düşün yani adam kalite forum kıymetini bilir umarım

İyi verdik de ne oldu karşılığında bana 1 puanı layık gördün :T: Sen hele bi bunun üstüne haftaya da düşük ver de asıl o zaman ben sana kan kusturacağım :A

yüksek sadakatın sevdiğim şarkıları var onlarla gelirsen yüksek veririm bu şarkıyı pek
bilmiyordum ben:D

Benim abla miller klibe ve ünlülüğe bakıyor ahmet aslan gibi bir ses zor gelir bu dünyaya çakması emre sertkaya o sesi kazandı koskoca o sesi sen düşün yani adam kalite forum kıymetini bilir umarım

aynen öyle gerçekten sesi çok güzel yaa

Bende 1 verdim daha güzel şarkılar seçmelisin bence elenmemeli erken yüksek sadakat

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan