MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

kesinlikle anlayisla karsiliyorum seni :A
zırlayan vadikızını zor görürsün sen 2.hafta gidersem yada 3.hafta nasip değilmiş
deyip geçeğim :F

çok beklersin sen vadikızı intihar mintihar etmezz bana bak cadı susmazsan
saçını başını yolarım seni hee:F:F
hahah geç kaldın cnm biz senin helvanı kavurduk yerine yarışmacıyıda bulduk :A :A :A

Sayın canım hanımefendi, güzel hanımefendi, yunanlıların arasında kalmış en güzel çiçek ben çalışıyorum sonuçların açıklandığı o saatte, meşguldüm yani. Sabahtan beri forumda yokum farkındaysanız. LÜTFEN biraz hoşgörü, hiç sevmediğim şeyler bunlar lütfen...
@destere ve @xemrexxx nin örnek almasi gereken centilmen , kibar, nazik beyefendi mr at. bu lafim sarkiyi ilk paylastiginiz zaman icindi. aksamlari sarkimi kim begenmis kim ne yorum yapmis diye bakma nezaketi gösterebilirdiniz

hem senin terapin hemde çokta düşününce sonuçta çocuk değilim davranışlarımı
değiştirmem lazımdı bu yüzden sana çok tşk ederim:D:D bundan sonra kimse zırlayan
vadikızı görmeyecek:F:F

:F:F:F:Fsöyle bakım kimmiş oo
hahaha koltuğunda kimin gözü olduğnuu söylemem @dosimosi :A :A :A

@destere ve @xemrexxx nin örnek almasi gereken centilmen , kibar, nazik beyefendi mr at. bu lafim sarkiyi ilk paylastiginiz zaman icindi. aksamlari sarkimi kim begenmis kim ne yorum yapmis diye bakma nezaketi gösterebilirdiniz
Valla foruma ara ara giydiğim için, zaten şu aralar baya yoğunum. Vizeler falan, iş telaşı... Bitkinim. Yunanistan'a geleyim de bir kahve içelim?

Valla foruma ara ara giydiğim için, zaten şu aralar baya yoğunum. Vizeler falan, iş telaşı... Bitkinim. Yunanistan'a geleyim de bir kahve içelim?
Yunanistanda kalmiyorumki :A yorumlari iyi okumamissin :D

:F:F:F:Fdosimosicim yerime geçecekse seve seve veririm yerimi
onun üzdüm canını sıktım zaten
hatirlatma. yanliz baska bir konuda kizginim sana. sonra özelden yazarim. haftayaki puanimada yansiyacak. arkamdan is cevirmenin bir bedeli olmali :A

Yunanistanda kalmiyorumki :A yorumlari iyi okumamissin :D

hatirlatma. yanliz baska bir konuda kizginim sana. sonra özelden yazarim. haftayaki puanimada yansiyacak. arkamdan is cevirmenin bir bedeli olmali :A
Bi Yunanistan muhabbeti geçmiş, tek onları okudum diğerlerinden haberim yok. :A

Arkadaşlar yorum yapamadık diye kötü puan vermek nedir ya.. şarkıya oy veriyorsunuz şarkıyı paylaşana değil lütfen