MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

@MEnes @Maskeli Fedai @batuhankaralar @OzaN @Mr.At @denizz19 @soo @Ahmad @xemrexxx Yüksek puanlarınız için teşekkürler. :) 11 den fazla verilenleri yüksek kabul ettim :D En yüksek puanı da aldım en düşük puanı da garip oldu :D 13. olmak kötü ama olsun önümüzdeki haftalara bakıcaz :D

İyi takip edememişsin ben de o grubun arasındayım beni kaçırmışsın :A Senden de haftaya daha iyi puan alacağımı umuyorum istediğin tarzda daha meşhur bir Yüksek Sadakat şarkısıyla geleceğim :D

İlk şarkın iddialı güzeldi neden değiştirdinki ayoll @Bully bak bu şarkıyı değiştirdi :F
Aynen bana da ilk bu şarkıyı yollamıştı nakaratını çok beğenmiştim, ben ona 18 - 19 şarkı falan sundum ama Çöl Çiçeği'ni seçti, sağlık olsun diyelim artık @dreamy :D

Tutturdu nostalji kullanacam diye yapacak bir şey yok :A

@vadikızı nin ici giiyordr simdi giremedigi icin.
artik yatakta yorganin altindan bakar sonuclara 😛
kiz gel hadi gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . daha halay cekecez senle :Z

@vadikızı nin ici giiyordr simdi giremedigi icin.
artik yatakta yorganin altindan bakar sonuclara 😛
kiz gel hadi gelllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll . daha halay cekecez senle :Z
ayy haftaya kötü sonuclar alırken gelir zırlar durur basımda bana oyun oynuyorsun diye ayoll :A :A :A

İyi takip edememişsin ben de o grubun arasındayım beni kaçırmışsın :A Senden de haftaya daha iyi puan alacağımı umuyorum istediğin tarzda daha meşhur bir Yüksek Sadakat şarkısıyla geleceğim :D
Evet kaçırdım kaç vermiştin? :D Dinlediğim tarzı anlamışsındır. o meşhur şarkıya iyi puanım var o zaman :D

Evet kaçırdım kaç vermiştin? :D Dinlediğim tarzı anlamışsındır. o meşhur şarkıya iyi puanım var o zaman :D

14 verdim :D Hit şarkıları biraz daha sonra kullanmayı düşünüyordum ama öne çektim şimdi çünkü 17. olmuşum bu hafta, o şarkıları kullanmadan elenmek istemiyorum :D

Geçen hafta sana yazmıstı intihar edecem diye böyle şeyler yazıyordunya :A :A :A

benim derdim şu olur deniz seki elenmedi vadikızı olmadan ne olucak yarışma diye :A
haha onun yerini ben alirim. sen hic merak etme. baskanini kovarsan ben burdayim. yarismaci kaybolursa ben burdayim :A

biraz emek göster yarismacin icin. yorumlara hic geri dönus yapmadin.
bol sans

endiselenmen icin artik hic bir gerekce kalmadi :A
hahahha ayy ben cani değilim tabikide ama yapımcı olarak profosyonel düşünmek zorundayım yarışmacım geberirse yerine başkasını alır devam ederiz :A :A :A

ayy haftaya kötü sonuclar alırken gelir zırlar durur basımda bana oyun oynuyorsun diye ayoll :A :A :A

zırlayan vadikızını zor görürsün sen 2.hafta gidersem yada 3.hafta nasip değilmiş
deyip geçeğim :F

hahah aa ozaman vadikızı intihar edebilir yerine sen geçersin ayoll :A :A :A

çok beklersin sen vadikızı intihar mintihar etmezz bana bak cadı susmazsan
saçını başını yolarım seni hee:F:F

biraz emek göster yarismacin icin. yorumlara hic geri dönus yapmadin.
bol sans

endiselenmen icin artik hic bir gerekce kalmadi :A
Sayın canım hanımefendi, güzel hanımefendi, yunanlıların arasında kalmış en güzel çiçek ben çalışıyorum sonuçların açıklandığı o saatte, meşguldüm yani. Sabahtan beri forumda yokum farkındaysanız. LÜTFEN biraz hoşgörü, hiç sevmediğim şeyler bunlar lütfen...

zırlayan vadikızını zor görürsün sen 2.hafta gidersem yada 3.hafta nasip değilmiş
deyip geçeğim :F

çok beklersin sen vadikızı intihar mintihar etmezz bana bak cadı susmazsan
saçını başını yolarım seni hee:F:F
Eserimle gurur duyuyorum. Bak @Çiğdem- vadikiziyla yaptigim terapiler meyvesini vermis