MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

@Çiğdem- 2.hafta is coming !

Ne demek reca ederim. :A

Her zaman. :A

Şaşırmaman normal yapabileceklerim sınırlı bu konuda. :A

İleride daha iyi olur umarım rica ederim. :)

Ferdi babaya Leyla ile Mecnun saolsun biz de bağlandık. :A

İşimiz mesleğimiz o yapacak bir şey yok. :A

Daha iyi şarkılara daha da çok destek veririz sayın yoldaşım. :A

Biz kimsenin adamı değiliz biz özgür ve hür bir juriyiz. Oylarımızı kimsenin etkisinde kalmadan adil dağıtırız. :A

Hürrem'miş Sülüman'mış ne gerek var böyle şeylere. :A Juriyiz biz başka bişey değil. :A

Aaa sana daha önce de açıklamasını yapmıştım. :A Bu haftalık böyle oldu ileride böyle olmayacaktır. :A

Sıvacı düşünce akımı engellenemez. :A @Doğu yoldaşımız aramızdan kısa süreliğine ayrıldı dönünce yolumuza aynen devam edeceğiz. :A

Bu arada sonuçları inceledim de değişik bir gece olmuş yokluğumda. Zaten 34 sayfa yazılmış okumaya da üşendim. :A Elenen arkadaşa geçmiş olsun diyip final puanları alanlara da tebrikler diyorum. :A

Peeeh beni banlayacakmış. :A Biz adil bir juri olarak kendi zevklerimiz doğrultusunda hak edene hak ettiği puanı veririz kişi ayırt etmeyiz. :A :A

Ne demek dostum önemli değil. :D
Ne yani LM olmasa kötü puan verecektin ıyy .s.s

ay resmen şok @Çiğdem- in acunvari uzatmalarından dolayı uykum gelince çıkmıştı 3. olmuşum 😱 ben 5. ya da 6. olrudu diyordum :D neyse ilk 2 kimse tebrikler daha önce dediğim gibi 5-6 kişi kiminle yarışıyor biliyorum sadece:F

geçmiş olsun @dreamy tamamen adının kurbanı oldun isyankar bi kulumuza benzediği için adın eledik seni ama sağlık olsun neyse haftaya klasikleştiği üzere @vadikızı yolcu :A

:F:Fsenin inadına elenmicem görürsün sennnn yer cücesiiiiiii

ayol bunlar hep taktik şüpheleri üstümüze çekmemek için yapıyoruz 3 defa üst üste ilk hafta elenince vadikızı 4. kez ilk hafta elense @Çiğdem- in art niyeti belli olurdu :A

:F:F:Fne yani @Çiğdem- in hiçmi art niyeti yok :F:F