MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Sonuçları

ay resmen şok @Çiğdem- in acunvari uzatmalarından dolayı uykum gelince çıkmıştı 3. olmuşum 😱 ben 5. ya da 6. olrudu diyordum :D neyse ilk 2 kimse tebrikler daha önce dediğim gibi 5-6 kişi kiminle yarışıyor biliyorum sadece:F

geçmiş olsun @dreamy tamamen adının kurbanı oldun isyankar bi kulumuza benzediği için adın eledik seni ama sağlık olsun neyse haftaya klasikleştiği üzere @vadikızı yolcu :A

ay resmen şok @Çiğdem- in acunvari uzatmalarından dolayı uykum gelince çıkmıştı 3. olmuşum 😱 ben 5. ya da 6. olrudu diyordum :D neyse ilk 2 kimse tebrikler daha önce dediğim gibi 5-6 kişi kiminle yarışıyor biliyorum sadece:F

geçmiş olsun @dreamy tamamen adının kurbanı oldun isyankar bi kulumuza benzediği için adın eledik seni ama sağlık olsun neyse haftaya klasikleştiği üzere @vadikızı yolcu :A
@vadikızı ensendeydi. iki puanla dörduncu oldu :A

ayol bunlar hep taktik şüpheleri üstümüze çekmemek için yapıyoruz 3 defa üst üste ilk hafta elenince vadikızı 4. kez ilk hafta elense @Çiğdem- in art niyeti belli olurdu :A
onun niyetinin bilincindeyim. benide yarismaya almadi bazi sebeplerden dolayi. birazcik ekmegine yag surdum onunda isine geldi :A

Yine mi aynı muhabbet :F

yarışmayı değerlendirelim sonra dedikoduya geçeriz :)

nilüfer birinciliği haketmişti ve hakettiği yerde jürilere güvenim sonsuzdu ama birincilik kürsüsünde nilüferi görünce daha bir güvenim artmış bulunmakta :)

elenen yarışmacı arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum ama şarkı berbattı onun gibi üç dört şarkı daha vardıda kısmet onaymış :)

@destere çok teşekkürler iyi puan:)

sitem dolu teşekürlerinize teşekürle karşılık vereyim :) ziynetide aynuruda severim ama şarkılarını sevemedim malesef :)

@destere'nin Fettah Can puanı güldürdü. :A

senin candanda süper gitmiş yalnız hakettiğinden birz fazla almış sanırım pantolonu uğurlu geldi kadına mesela ben 15 puan vermişim bunun 7 buçuk puanı pantolona 7 buçuk puanı candana şarkıya sıra gelmedi :) onuda değerlendiririm bir ara :)

@destere başkan sağolasın güzel puan vermişsin, senden beklemiyordum bunu :D

şarkıcın kötü ama şarkı iyiydi yani her hafta iyi şarkıyla gelirse senin sakatat paçayı kurtarır :)

Baskan hainlik yapti cezasini cekecek :A

Bu trollün hesabi sorulacak @destere den merak etmeyiniz :A

trollemek gibi bir maksadım yoktu hiç :) kabahat @Çiğdem- de :) ben oylarımı hogathaya gönderir göndermez anında foruma damladı destere en yüksek puanı fettaha vermiş diye pot kırdı şimdi öyle olunca durumu dengelemek adına mecbur kaldık yani :)
ama fettahın bu şarkısı berbattı ilerleyen haftalarda nasıl şarkılarla gelirsin bilemem ama bana kalırsa şarkıcıyı değiş öyle gel :)

@MEnes @Maskeli Fedai @batuhankaralar @OzaN @Mr.At @denizz19 @soo @Ahmad @xemrexxx Yüksek puanlarınız için teşekkürler. :) 11 den fazla verilenleri yüksek kabul ettim :D En yüksek puanı da aldım en düşük puanı da garip oldu :D 13. olmak kötü ama olsun önümüzdeki haftalara bakıcaz :D

benide etiketlememişsin:) ya hiçkimseyi etiketlemeyecektin veya beni pas geçmeyecektin:) haftaya bu durum puanına yansıyacak büyük ihtimal :)

İlk şarkın iddialı güzeldi neden değiştirdinki ayoll @Bully bak bu şarkıyı değiştirdi :F

bu şarkıya yüksek puan verirdim yani klibe daha doğrusu? kız bir harika :)

@destere çok fenasın ama belliydi trol olduğu. Neymiş ilk dinleme ile bir sıcaklık vermiş falan birde saf @eskici inandı bende inanmak üzereydim.:F

ne üzeresi senle @eskici ikna olmuştunuz zaten :) bir @bully i zor ikna edebildikte o da sonunda yelkenleri suya indirdi :) ''bu hafta yüksek verirsin anca fettaha, ama ben her hafta yüksek puan vereceğim diyerekten tuzağa düşmüş oldu'' :)

nilüfer birinciliği haketmişti ve hakettiği yerde jürilere güvenim sonsuzdu ama birincilik kürsüsünde nilüferi görünce daha bir güvenim artmış bulunmakta :)

elenen yarışmacı arkadaşımıza geçmiş olsun diyorum ama şarkı berbattı onun gibi üç dört şarkı daha vardıda kısmet onaymış :)

sitem dolu teşekürlerinize teşekürle karşılık vereyim :) ziynetide aynuruda severim ama şarkılarını sevemedim malesef :)

senin candanda süper gitmiş yalnız hakettiğinden birz fazla almış sanırım pantolonu uğurlu geldi kadına mesela ben 15 puan vermişim bunun 7 buçuk puanı pantolona 7 buçuk puanı candana şarkıya sıra gelmedi :) onuda değerlendiririm bir ara :)

şarkıcın kötü ama şarkı iyiydi yani her hafta iyi şarkıyla gelirse senin sakatat paçayı kurtarır :)

trollemek gibi bir maksadım yoktu hiç :) kabahat @Çiğdem- de :) ben oylarımı hogathaya gönderir göndermez anında foruma damladı destere en yüksek puanı fettaha vermiş diye pot kırdı şimdi öyle olunca durumu dengelemek adına mecbur kaldık yani :)
ama fettahın bu şarkısı berbattı ilerleyen haftalarda nasıl şarkılarla gelirsin bilemem ama bana kalırsa şarkıcıyı değiş öyle gel :)

benide etiketlememişsin:) ya hiçkimseyi etiketlemeyecektin veya beni pas geçmeyecektin:) haftaya bu durum puanına yansıyacak büyük ihtimal :)

ne üzeresi senle @eskici ikna olmuştunuz zaten :) bir @Bully i zor ikna edebildikte o da sonunda yelkenleri suya indirdi :) ''bu hafta yüksek verirsin anca fettaha, ama ben her hafta yüksek puan vereceğim diyerekten tuzağa düşmüş oldu'' :)
İyi ki düşük vermişsin zaten Fettah'a, ben tam puan vermeme rağmen @eskici bize 4 puanı layık görmüş. ss

Neyse o gelince saç baş birbirinize girersiniz artık, belki ikinizi de banlayabilirim böylelikle. :A

İyi ki düşük vermişsin zaten Fettah'a, ben tam puan vermeme rağmen @eskici bize 4 puanı layık görmüş. ss

Neyse o gelince saç baş birbirinize girersiniz artık, belki ikinizi de banlayabilirim böylelikle. :A

eskiciyle beni banlayacağına bence fettahi banla en iyisi :) forum fettahlı bir işkenceyi kaldıramaz bir daha :))

@MasacRE- @destere Sizlere de teşekkürler :)
@destere kırma sakın :D
zamanı geçmiş teşekürler bayat balığa benzer teşekürün bile gözleri soluk artık hazmedilecek gibi değil :)

eskiciyle beni banlayacağına bence fettahi banla en iyisi :) forum fettahlı bir işkenceyi kaldıramaz bir daha :))

zamanı geçmiş teşekürler bayat balığa benzer teşekürün bile gözleri soluk artık hazmedilecek gibi değil :)
Fettah Cana laf atmak ne haddine :))) Öldürürler seni fanları :A

Fettah Cana laf atmak ne haddine :))) Öldürürler seni fanları :A
bu fettah,sibel canın eltisimi görümcesimi kaynımı baldızımı yoksa amcasımı dayısımı bir akrabalık varmı bunların arasında :))
öyle bir akrabalık varsa demekki sesin güzel oluşunun genlerle alakası yok:))

Böyle boş konuşacağına oy kullanaydın final puanı alırdık belki. ss Gökhan Türkmen seviyordun sanırım sen. :A
boşver kullanmasın zaten geçen sezon kullanıyordu nerde dandik bir şarkıcı var ona oy atıyordu :) efe kullanmayınca jüri kalitesi iki katına çıkıyor :)

Böyle boş konuşacağına oy kullanaydın final puanı alırdık belki. ss Gökhan Türkmen seviyordun sanırım sen. :A
Canım istemedi kullanmak :A Yarışmaya katılmadım birde oy mu kullanacam :A
bu fettah,sibel canın eltisimi görümcesimi kaynımı baldızımı yoksa amcasımı dayısımı bir akrabalık varmı bunların arasında :))
öyle bir akrabalık varsa demekki sesin güzel oluşunun genlerle alakası yok:))
Yok hiç alakaları yok ikisinin birisi güzellik abidesi diğeri sen anlarsın zaten :A

sen bosver final puanlarini. diger yarismada görduk puan alip gidenleri
Doğru diyorsun ben zaten sonradan açılırım yarışmalarda. :A Çünkü herkes kozlarını harcamışken benim elimde en iyi şarkılar kalır. :D

Canım istemedi kullanmak :A Yarışmaya katılmadım birde oy mu kullanacam :A

Yok hiç alakaları yok ikisinin birisi güzellik abidesi diğeri sen anlarsın zaten :A
Oy kullanmıyorsan burda geyik de yapamazsan banlayayım mı seni konudan :A

Ne demek reca ederim. :A
Her zaman. :A
@MEnes gönül isterdi ki şaşırsaydım ama ne yazık ki şaşırmadım. ss
Şaşırmaman normal yapabileceklerim sınırlı bu konuda. :A
@MEnes teşekkürler Buda iyi sayılır:)
İleride daha iyi olur umarım rica ederim. :)
@MEnes için adminlik istiyorum bu müthiş karakterli adama mod luk yetmez :bhr::bhr::bhr:
Ferdi babaya Leyla ile Mecnun saolsun biz de bağlandık. :A
@MEnes yine sıvamış .ss
İşimiz mesleğimiz o yapacak bir şey yok. :A
Yoldaştan güzel bir puan gelmiş :D Eyvallah @MEnes :)
Daha iyi şarkılara daha da çok destek veririz sayın yoldaşım. :A
HAHAHAH @MEnes @destere nin adamlarından sonucta ne bekliyordunuzki ayol @Bully :A :A :A
Biz kimsenin adamı değiliz biz özgür ve hür bir juriyiz. Oylarımızı kimsenin etkisinde kalmadan adil dağıtırız. :A
sen sülümansan hürremin de @MEnes ya da @destere dir:A
Hürrem'miş Sülüman'mış ne gerek var böyle şeylere. :A Juriyiz biz başka bişey değil. :A
@MEnes tam cünüpsün.s.z 8 puanın hesabı sorulacak.:A
Aaa sana daha önce de açıklamasını yapmıştım. :A Bu haftalık böyle oldu ileride böyle olmayacaktır. :A
@MasacRE- bana ettiğin ihanetin sonuçları bunlar.:A Belkide @Bully 'nin planıdır. Sıvacı ekipten birini bugün banladı birini eliyor. @MEnes @destere kendinizi koruyun.:A
Sıvacı düşünce akımı engellenemez. :A @Doğu yoldaşımız aramızdan kısa süreliğine ayrıldı dönünce yolumuza aynen devam edeceğiz. :A

Bu arada sonuçları inceledim de değişik bir gece olmuş yokluğumda. Zaten 34 sayfa yazılmış okumaya da üşendim. :A Elenen arkadaşa geçmiş olsun diyip final puanları alanlara da tebrikler diyorum. :A

Algı yapma @Doğu banlanmasaydı bana iyi puan verecekti muhtemelen, ben kafama göre banlasam @MEnes ve @destere'yi banlardım. ss
Peeeh beni banlayacakmış. :A Biz adil bir juri olarak kendi zevklerimiz doğrultusunda hak edene hak ettiği puanı veririz kişi ayırt etmeyiz. :A :A
@MEnes @Maskeli Fedai @batuhankaralar @OzaN @Mr.At @denizz19 @soo @Ahmad @xemrexxx Yüksek puanlarınız için teşekkürler. :) 11 den fazla verilenleri yüksek kabul ettim :D En yüksek puanı da aldım en düşük puanı da garip oldu :D 13. olmak kötü ama olsun önümüzdeki haftalara bakıcaz :D
Ne demek dostum önemli değil. :D

@MasacRE- bence ilk haftaya göre gayet ideal bir şarkıydı. Benim çok sevdiğim şarkılardan biridir. Bu yuzden en yüksek puanı bu şarkıya verdim, az bilinen bir şarkı olmasının azizliğine uğradı biraz. Neyse ki elenmedin

Evet ben de çok severim bu şarkıyı ama forumdakiler pek bilmez diye ilk hafta kullanıp aradan çıkartayım dedim. Gerçekten de çoğu kişi bilmiyormuş, başta sen olmak üzere iyi puanlar veren arkadaşlar sayesinde elenmekten kurtuldum :D

@destere çok fenasın ama belliydi trol olduğu. Neymiş ilk dinleme ile bir sıcaklık vermiş falan birde saf @eskici inandı bende inanmak üzereydim.:F
Ben de abarti oldugunu düsünüyordum tam puan vermemis olabilir dedim ama bu kadarini beklemiyordum ama sende benim gibiydin yani hic inanmadim falan deme :F

ne üzeresi senle @eskici ikna olmuştunuz zaten :) bir @Bully i zor ikna edebildikte o da sonunda yelkenleri suya indirdi :) ''bu hafta yüksek verirsin anca fettaha, ama ben her hafta yüksek puan vereceğim diyerekten tuzağa düşmüş oldu'' :)
Zaten benim buna inanmamin en büyük sebebi ilk @Çiğdem- in söylemesi oldu koskoca yarismanin sunucusu neden baskasinin puanlarini farkli bir sekilde söylesin dedim ama söylemis ve onu da kara listeye almis olduk böylece :A :A
Fettah Can konusunda ise begenecegin sarkilari cikacaktir eminim yani sarkiciyi degistirmeye gerek yok :A

4 puan olayini aciklamistim zaten bu sarkiya daha fazlasini veremezdim hee bu sarkinin bu kadar iyi bir sonuc almasi da sasirtti beni ama Gökhan'in sevdigim sarkilari cok var ilerleyen haftalarda yüksek puanlar alirsin hatta söyle söyliyim Gökhan yine bu yarismada ki favorilerimden birisi :A ben banlanacak bir sey yapmam yani bosuna bekleme derim :F