Yine gitmedi
Yine gitmedi
bana etiket gelmemiş bu ara etiketlerde sorun var sanırım ne zaman başladı oylama
dizi bitsin gönderirim ben oylarımı
@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirsenin ajda teyze kazığını kim yutacak merak ettim şimdidenilk hafta elenir
bu sefer sağlam gelmiş ama eleneceğini pek sanmıyorum@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirbu bir gelenektir@eskici @dosimosi @Harunnn60
berbat bulmuş o da benim gibi başkan olarak üyelerin nabzını ölçüyoruz senden önceTüm yarışmacılara başarılar.@tolgab Arianayı nasıl buldun.:
@EFE UYSAL
Bugün günlerden No:309Ariana'yı nasıl buldun
İpleri sıkı tutmak gerek. Bu isimlerden fikir almadım. Belki unutmuşlardır iknaya ihtiyaç vardır diye soruyorum.
@Tzira sen oy verecek misin.
Benim oyun yaptığımı düşünüyorlar ayoll oyüzden dikkat çekmemek için bu sefer 2.haftadan yolcu edecem @vadikızı nı
Ariana Grande ye gözü kapalı 1 vermek caizdir arkadaşlar.
irem ilk haftayı rahat geçer hiç endişe etmeİrem'ede sahip çık
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize@destere beni protesto etmeye devam edersen Nicki Mina ile olan kliplerinde de Lyrics kullanırım belanı bulursun.
etiketleme sitemini halletmiş @OzaN
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize
etiketleme sitemini halletmiş @OzaNmillete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun)
konuya yarindan itibaren bir sure yorum yapmama karari aldim. bugunde sakinim farkindaysan. oylarimi yolladim.@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirbu bir gelenektir@eskici @dosimosi @Harunnn60
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleBen bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.
@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.
Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin)
İlk göze çarpan finalde kullanılır az stratejik düşün.
bu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuşdün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin)
bende burda milleti elemek için uğraşırken gotham ı kaçırdım benim derdim daha büyükbu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?