MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Oylamada tüm yarışmacılara başarılar umarım iyi puanlar alırız

İpleri sıkı tutmak gerek. Bu isimlerden fikir almadım. Belki unutmuşlardır iknaya ihtiyaç vardır diye soruyorum.

@Tzira sen oy verecek misin.

@tzira oy kullanmayacak boşuna çağırma
şarkı yerine çizgi film izlemeyi protesto ediyormuş benim gibi

Benim oyun yaptığımı düşünüyorlar ayoll oyüzden dikkat çekmemek için bu sefer 2.haftadan yolcu edecem @vadikızı

bir haftada daha katlanamayız deniz sekiliye ilk hafta şutla gitsin
)

@destere beni protesto etmeye devam edersen Nicki Mina ile olan kliplerinde de Lyrics kullanırım belanı bulursun.

HAHAHAH ayy birde 2.hafta eleniyormuş mesajımı silsemmi acaba
@xemrexxx kanıt diye sunar

diğer arkadaşların oyuyla ikinci haftaya kalırsa bilmem benim oyumla ilk hafta gider zaten
) hem ikinci hafta elenirse artık kimse seni suçlayamaz dha önce denemişti hiçmi başka şarkıcı yokta aynısıyla yarışıyor? kabahat @vadikızı ında bizde değil
)

@destere beni protesto etmeye devam edersen Nicki Mina ile olan kliplerinde de Lyrics kullanırım belanı bulursun.
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize

etiketleme sitemini halletmiş @OzaN
millete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun
)

zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize

etiketleme sitemini halletmiş @OzaN
millete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun
)

Ben bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.

Ben bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirle
o çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun

@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.

Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.

ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin
)

dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirle
o çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun

İlk göze çarpan finalde kullanılır az stratejik düşün.

Benim.kafa hiç zum niyet o yüzden bana uzak kalsın.

İlk göze çarpan finalde kullanılır az stratejik düşün.

değerlendirmeler her hafta bir önceki veya bir sonraki haftadan bağımsız yapılıyor onun için içinde bulunduğun haftayı garantilemeden gelecek hayalleri kurmayacaksın

bu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuş