MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

:T: Hayatta en sevmediğim 3 şey;
1) Sabah otobüsü kaçırıp bir sonraki otobüsü beklemek zorunda kalmak
2) Telefonda alarmı kurup titreşime almak (hayatta titreşimle uyanamam)
3) Güzel itirafları ben vazgeçtim deyip geri çekmek :T:
neyse tamam kalsin. onca zamanki arkadasligimizin hatirina kalsin bari. benden duyacagi son iyi itiraf olacak. simdilik son bir sansi var onuda teperse artik sansina küssun.

@Mr.At hoşuna mı gitti düşmana gülmüşsün.:):):)

He canım he ondan. Senle ardımızda ki galaksi farkını düşünürsek 0.5 saniye olabilir ama biz o yarım saniyede 300 olay düşünüp 500 olay çözüyoruz.:)
Sizin şarkınızı daha dinlemedim beyefendi. Bu arada ben kimsenin düşmanı değilim, beni oraya buraya ötekileştirme.

ben telefondan giriyorum hepsini dinledim.
@Çiğdem- listeyi özele yolla oy kullanacagim. kopyalayamiyorum suan

Oylarını kullandım.

Haftanın bombası kesinlikle Nilüfer. Tekrar tekrar dinledim çünkü çocukken bu şarkıyı çalardık maziye götürdü bizi. Süper yorumlamış Nilüfer çok beğendim @soo :D

Candan Erçetin yine muhteşemdi. ilk 3'ümde yer aldın @OzaN :Z Yine Shakira süperdi. Candan ile benzer puan aldı. Çok iyi bir seçim olmuş @Harunnn60

Gökhan Türkmen güzel bir şarkı ile gelmiş. Çok rahat bir hafta geçirecek benim listemdede çok üst sıralarda yer aldı. Yine Aynur Aydın çok enerjik güzel bir şarkı ile gelmiş. Sevdim. İrem Derici içinde benzer yorum yapıyorum. Bu üçlü bu tempo ile giderse final yollarını açarlar.:A @Bully @turkuazz @MayısKralı

@masacre- Senin grup güzel zaten. İlk hafta için iyi tempolu bir şarkı seçmişsin. Çok rahat üst sıralarda yer aldın.:Z

Fettah Can çift haneli puan alanlardan oldu ve tablonda iyi bir yer buldu. Normalde sevmem hu adamı ama @eskici sana kıyak biraz.:A @vadikızı senin şarkıcında iyi gelmiş. Deniz Seki ile barışık gibiyim. Bu tempo ile gidersen hep böyle ilk sıralarımda yer alırsın.:D

Sonra devam ederim ama Ziynet ortada yer aldı. Normalde temposu güzel şarkı ama ilk hafta iddiali gelmiş herkez mecbur ortaya geçti.:F @denizz19
Yaz yaz yazı biz mor ve ötesinden seçeriz ama şarkı güzel olunca Ajda'nında yorumu dinletti. Yine sevmediğim tarzda biri olan Sibel Can şarkının güzelliğinden faydalanıp ortalarda ter buldu kendine.
Diğer şarkıları pek hatırlamıyorum ama Eşkıyanın şarkısı güzel sayılır sadece basit.:)

Aynen aramızı bozamayacaklar buna inancımız tam. :)

Bilemiycim eş başkan olayı pek iyi bir fikir değil gibi. :A Sonuçta bi yerde ikilik çıkarsa her kafadan ses çıkmaya başlar ortalık birbirine girer. :A Ha bu kaos hoşuma gider bize malzeme çıkar ama @Çiğdem- e üzülürüm yarışmasına yazık olur, o kadar emek veriyor sonuçta. :A
recebi yayına sokmuş hogatha artık değerlendirmeler başlasın :)

şöyleee bir üstün körü göz attım güzel şeyler var şrkılarda berbatları var vasat olanlar var her çeşit var yani :)

şöyleee bir üstün körü göz attım güzel şeyler var şrkılarda berbatları var vasat olanlar var her çeşit var yani :)

Ben de boş bir zamanda göz atarım şarkılara bakalım nasıl tepkiler vereceğim. :A

Ben de boş bir zamanda göz atarım şarkılara bakalım nasıl tepkiler vereceğim. :A

şarkıları gece veya gündüz izleyince arada büyük fark oluşuyor gece daha bir mülayimleşiyor insan gündüz daha hoppidik şarkılara ilgi var gibi :) onun için akşam dinlemek en iyisi iki duygunun karışımını elde etmiş oluruz :)

şarkıları gece veya gündüz izleyince arada büyük fark oluşuyor gece daha bir mülayimleşiyor insan gündüz daha hoppidik şarkılara ilgi var gibi :) onun için akşam dinlemek en iyisi iki duygunun karışımını elde etmiş oluruz :)
Mantıklı bir tezmiş hoşuma gitti. O zaman 12'den önce dinleyebilirim diye düşünmekteyim. :A

oylarımı gönderdim kadın şarkıcılar bir harikaydı özellikle shakira,ziynet sali,candan erçetin beğenmeyene @destere nin oturduğu altın kazığı hediye ediyoruz :A irem derici ve aynur aydın da iyiydi :D erkeklerden fettah can çok iyiydi neşet ertaş da iyiydi :)

senin ajda teyze kazığını kim yutacak merak ettim şimdiden :) ilk hafta elenir :)

Oylarını kullandım.

Haftanın bombası kesinlikle Nilüfer. Tekrar tekrar dinledim çünkü çocukken bu şarkıyı çalardık maziye götürdü bizi. Süper yorumlamış Nilüfer çok beğendim @soo :D

Candan Erçetin yine muhteşemdi. ilk 3'ümde yer aldın @OzaN :Z Yine Shakira süperdi. Candan ile benzer puan aldı. Çok iyi bir seçim olmuş @Harunnn60

Gökhan Türkmen güzel bir şarkı ile gelmiş. Çok rahat bir hafta geçirecek benim listemdede çok üst sıralarda yer aldı. Yine Aynur Aydın çok enerjik güzel bir şarkı ile gelmiş. Sevdim. İrem Derici içinde benzer yorum yapıyorum. Bu üçlü bu tempo ile giderse final yollarını açarlar.:A @Bully @turkuazz @MayısKralı

@masacre- Senin grup güzel zaten. İlk hafta için iyi tempolu bir şarkı seçmişsin. Çok rahat üst sıralarda yer aldın.:Z

Fettah Can çift haneli puan alanlardan oldu ve tablonda iyi bir yer buldu. Normalde sevmem hu adamı ama @eskici sana kıyak biraz.:A @vadikızı senin şarkıcında iyi gelmiş. Deniz Seki ile barışık gibiyim. Bu tempo ile gidersen hep böyle ilk sıralarımda yer alırsın.:D

Sonra devam ederim ama Ziynet ortada yer aldı. Normalde temposu güzel şarkı ama ilk hafta iddiali gelmiş herkez mecbur ortaya geçti.:F @denizz19
Yaz yaz yazı biz mor ve ötesinden seçeriz ama şarkı güzel olunca Ajda'nında yorumu dinletti. Yine sevmediğim tarzda biri olan Sibel Can şarkının güzelliğinden faydalanıp ortalarda ter buldu kendine.
Diğer şarkıları pek hatırlamıyorum ama Eşkıyanın şarkısı güzel sayılır sadece basit.:)

@denizz19 @eskici @vadikızı etiket gelmemiş olabilir.:A

Bende oylarimi verdim. Gökhan Türkmen, Haluk Levent, Ajda Pekkan ve Candan Ercetin ilk 5imde yer alanlar. En yüksek puan verdiğim ismi söylemeyeyim sürpriz olsun. Şimdiden herkese basarilar.