MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Oylarımı kullandım. :A

Çoğu kişiden iyi geldiğimi, ancak diğer isimlerinde iyi geldiğini düşündüğümü belirteyim. Çok sürpriz olmasın en beğendiklerim Candan ve Gökhan @OzaN @Bully :F

@FaJi @dreamy Haluk ve Gökhan Tepe'yi ise çok iyi bulmadım. Maalesef :)

Ariana ise iyi puan aldı benden @sokak sanati :A
Aferin. :A Böyle devam edersen dizine daha çok destek çıkarım. :A

Oylarımı kullandım. :A

Çoğu kişiden iyi geldiğimi, ancak diğer isimlerinde iyi geldiğini düşündüğümü belirteyim. Çok sürpriz olmasın en beğendiklerim Candan ve Gökhan @OzaN @Bully :F

@FaJi @dreamy Haluk ve Gökhan Tepe'yi ise çok iyi bulmadım. Maalesef :)

Ariana ise iyi puan aldı benden @sokak sanati :A

Sana bayılıyorum.:bhr:

giphy.gif

Siz bana kurban olun be, eski yönetime denk gelseydiniz sıvayı rüyanızda görürdünüz. :A destere iyi bilir gerçi, protesto amaçlı 1 yıl konulara mesaj yazmadı adam. :A

Sıva kültürünün oluşmasında payımız büyük bu yüzden. :A @Maskeli Fedai de benim ortaya çıkardığım sıvacılardandır mesela. :A
Eski yönetim niye insanları kısıtlıyormuş ki. Yasak ve kısıtlama hoş değil. :A İşin ucu kaçmadıktan sonra iktisattaki gibi bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler mottosunda olması gerekir yönetimin. :A :A Yani sana kurban olmaya gerek yok olması gerekeni yapıyorsun altı üstü. :A

bu geceden itibaren operasyona basliyorum.
@Çiğdem- artik bundan sonraki seyler icin kusura bakma.
@mrt-06 benim @Çiğdem- hakkindaki itirafimi silebilirsin. artik onun hakkinda okadar guzel seyler dusunmuyorum cunku :A

Eski yönetim niye insanları kısıtlıyormuş ki. Yasak ve kısıtlama hoş değil. :A İşin ucu kaçmadıktan sonra iktisattaki gibi bırakınız yapsınlar bırakınız geçsinler mottosunda olması gerekir yönetimin. :A :A Yani sana kurban olmaya gerek yok olması gerekeni yapıyorsun altı üstü. :A
Konuyla alakasız mesajlar siliniyordu işte, gereksiz geyikten pek hoşlanmıyorlardı. :A destere de ipin ucunu kaçırıyor gerçi zaman zaman. :F

Neyse sen yine de iyi geçin benle, artık bir yöneticisin ne de olsa, yönetici düşmanı destere'nin fazla gazına gelme. :A

@mrt-06 benim @Çiğdem- hakkindaki itirafimi silebilirsin. artik onun hakkinda okadar guzel seyler dusunmuyorum cunku :A
Hadi bakalım yapacaklarını merakla bekliyoruz, karışsın ortalık. :A

Konuyla alakasız mesajlar siliniyordu işte, gereksiz geyikten pek hoşlanmıyorlardı. :A destere de ipin ucunu kaçırıyor gerçi zaman zaman. :F

Neyse sen yine de iyi geçin benle, artık bir yöneticisin ne de olsa, yönetici düşmanı destere'nin fazla gazına gelme. :A
Hee anladım yine saçma bir sistemmiş. :A Neyse ki o günlerde burada değilmişim ve o günler geride kalmış. :A

Benim açımdan herhangi biriyle tartışmam veya kötü geçinmem zor karşı taraftan bana yanlış gelmedikçe. :A Bu yüzden buna dikkat etmesi gereken ben değilim. :A

Hadi bakalım yapacaklarını merakla bekliyoruz, karışsın ortalık. :A
bir konuda yardimina basvurabilirim :A

oylarımı gönderdim kadın şarkıcılar bir harikaydı özellikle shakira,ziynet sali,candan erçetin beğenmeyene @destere nin oturduğu altın kazığı hediye ediyoruz :A irem derici ve aynur aydın da iyiydi :D erkeklerden fettah can çok iyiydi neşet ertaş da iyiydi :)

:T: Hayatta en sevmediğim 3 şey;
1) Sabah otobüsü kaçırıp bir sonraki otobüsü beklemek zorunda kalmak
2) Telefonda alarmı kurup titreşime almak (hayatta titreşimle uyanamam)
3) Güzel itirafların ben vazgeçtim deyip geri çekilmesi :T:

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan