Yine gitmedi
Yine gitmedi
bana etiket gelmemiş bu ara etiketlerde sorun var sanırım ne zaman başladı oylama
dizi bitsin gönderirim ben oylarımı
@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirsenin ajda teyze kazığını kim yutacak merak ettim şimdidenilk hafta elenir
![]()
bu sefer sağlam gelmiş ama eleneceğini pek sanmıyorum@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirbu bir gelenektir
@eskici @dosimosi @Harunnn60
berbat bulmuş o da benim gibi başkan olarak üyelerin nabzını ölçüyoruz senden önceTüm yarışmacılara başarılar.@tolgab Arianayı nasıl buldun.:
@EFE UYSAL
Bugün günlerden No:309Ariana'yı nasıl buldun
![]()
İpleri sıkı tutmak gerek. Bu isimlerden fikir almadım. Belki unutmuşlardır iknaya ihtiyaç vardır diye soruyorum.
@Tzira sen oy verecek misin.![]()
Benim oyun yaptığımı düşünüyorlar ayoll oyüzden dikkat çekmemek için bu sefer 2.haftadan yolcu edecem @vadikızı nı![]()
![]()
![]()
Ariana Grande ye gözü kapalı 1 vermek caizdir arkadaşlar.
irem ilk haftayı rahat geçer hiç endişe etmeİrem'ede sahip çık![]()
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize@destere beni protesto etmeye devam edersen Nicki Mina ile olan kliplerinde de Lyrics kullanırım belanı bulursun.![]()
etiketleme sitemini halletmiş @OzaN
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize
etiketleme sitemini halletmiş @OzaNmillete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun
)
konuya yarindan itibaren bir sure yorum yapmama karari aldim. bugunde sakinim farkindaysan. oylarimi yolladim.@Çiğdem- in sunduğu her yarışmada ilk @vadikızı elenirbu bir gelenektir
@eskici @dosimosi @Harunnn60
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleBen bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.![]()
@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.
Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
![]()
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin)
İlk göze çarpan finalde kullanılır az stratejik düşün.![]()
bu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuşdün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirleo çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun
ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin)
bende burda milleti elemek için uğraşırken gotham ı kaçırdım benim derdim daha büyükbu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuş![]()