Ortalarda puan verdim dedin 11 orta mı .ssBenim ziyneti sevdiğim kadar yani 11 puan kadar sev yeter.
Ortalarda puan verdim dedin 11 orta mı .ssBenim ziyneti sevdiğim kadar yani 11 puan kadar sev yeter.
zaten ikinci hafta gidicisin çekilmene gerek yokki saygıdeğer jüri üyeleri ve de çok saygıdeğer jüri başkanı seni ikinci hafta göndermeyi düşünüyor )sende çiğdemi savunma hemen kim çiğdemi suçlamışta yine suçlayacak yokum ben
çekileceğim 2.hafta
zaten ikinci hafta gidicisin çekilmene gerek yokki saygıdeğer jüri üyeleri ve de çok saygıdeğer jüri başkanı seni ikinci hafta göndermeyi düşünüyor )
siz göndermeyin diye ben çekilicem işte niyeyse bana karşı birşeyiniz var hangi
şarkıcıyı seçsem hemen vadikızı elenir oluyor
12 yarışma düzenlendi 12 sindede deniz sekiyle yarıştın
bu durumda hangi yarışmacıyla yarışsam deme imkanın yok )
Ortalarda puan verdim dedin 11 orta mı .ss
zaten şarkıdada görüldüğü gibi arinadan çok oğlanlar birbiriyle ilgileniyor gibi
hangisinde deniz seki ile yarıştım iki kere bengü ile yarıştım birinde ilk haftadan gittim
deniz seki ile iyi yarışmıştım benim albümümde o yüzden seçmiştim yok gerçekten
öyle kimi seçsem vadikızı elenir diyosunuz
hangisinde deniz seki ile yarıştım iki kere bengü ile yarıştım birinde ilk haftadan gittim
deniz seki ile iyi yarışmıştım benim albümümde o yüzden seçmiştim yok gerçekten
öyle kimi seçsem vadikızı elenir diyosunuz
ama vadikızı elenir derken bir bildiğimiz var demekki yani sonuçta bizim dediğimiz çıkmıyormu? eninde sonunda eleniyorsun, biz boşa konuşmuyoruzki? önceden uyaralım diyoruz
onun için pek rahatsız etmiyor klip? yoksa arianaya arkadan hareket çeken erkek olsa burdan kafayla dalardım klibe ) ama bunlar zararsız tipler )Ortalar oluyor işte. 9 orta oluyorsa 2 yükseği.
Kız kıza bir ortam var.)
ama vadikızı elenir derken bir bildiğimiz var demekki yani sonuçta bizim dediğimiz çıkmıyormu? eninde sonunda eleniyorsun, biz boşa konuşmuyoruzki? önceden uyaralım diyoruz
bu sefer @Harunnn60 yok jüride kolay kolay elenmezsin )
tamamda her seçtiğimde olmaz ki ama bu nedir arkadaş yaa neyse inadınıza elenmicemm bee görürsünüz sizz
ah ah azcık destekcim olsada çeyrek finale gidebilsem keşkee çatlatırdım ben
@Çiğdem- olacak cadıyııı
söz sana deniz sekinin hakettiğinden 1 puan fazla vereceğim her hafta bakalım şansını kırabilecekmisin )
inan inan yani 2 puanın garanti )gerçektenmi inansanmmı buna
inan inan yani 2 puanın garanti )
başkanımm yaaa 2 puan neee beee
inan inan yani 2 puanın garanti )
Bu sezon üstümüzdek şüpheleri atmak için başkan ve sunucu olarak senin yanındayız kız 1.haftada hep elenen kişiyi şampiyon yaparsak daha kimse bizden şüphe duymazgerçektenmi inansanmmı buna
Bu sezon üstümüzdek şüpheleri atmak için başkan ve sunucu olarak senin yanındayız kız 1.haftada hep elenen kişiyi şampiyon yaparsak daha kimse bizden şüphe duymaz
ŞAMPİYON VADİKIZI