MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

sende çiğdemi savunma hemen kim çiğdemi suçlamışta yine suçlayacak yokum ben
çekileceğim 2.hafta:F
zaten ikinci hafta gidicisin çekilmene gerek yokki :) saygıdeğer jüri üyeleri ve de çok saygıdeğer jüri başkanı seni ikinci hafta göndermeyi düşünüyor :))

zaten ikinci hafta gidicisin çekilmene gerek yokki :) saygıdeğer jüri üyeleri ve de çok saygıdeğer jüri başkanı seni ikinci hafta göndermeyi düşünüyor :))

siz göndermeyin diye ben çekilicem işte :Fniyeyse bana karşı birşeyiniz var hangi
şarkıcıyı seçsem hemen vadikızı elenir oluyor

siz göndermeyin diye ben çekilicem işte :Fniyeyse bana karşı birşeyiniz var hangi
şarkıcıyı seçsem hemen vadikızı elenir oluyor

12 yarışma düzenlendi 12 sindede deniz sekiyle yarıştın :)
bu durumda hangi yarışmacıyla yarışsam deme imkanın yok :))

12 yarışma düzenlendi 12 sindede deniz sekiyle yarıştın :)
bu durumda hangi yarışmacıyla yarışsam deme imkanın yok :))

hangisinde deniz seki ile yarıştım iki kere bengü ile yarıştım birinde ilk haftadan gittim
deniz seki ile iyi yarışmıştım benim albümümde o yüzden seçmiştim yok gerçekten
öyle kimi seçsem vadikızı elenir diyosunuz:F

hangisinde deniz seki ile yarıştım iki kere bengü ile yarıştım birinde ilk haftadan gittim

ama vadikızı elenir derken bir bildiğimiz var demekki :) yani sonuçta bizim dediğimiz çıkmıyormu? eninde sonunda eleniyorsun, biz boşa konuşmuyoruzki? önceden uyaralım diyoruz :)

bu sefer @Harunnn60 yok jüride kolay kolay elenmezsin :))

ama vadikızı elenir derken bir bildiğimiz var demekki :) yani sonuçta bizim dediğimiz çıkmıyormu? eninde sonunda eleniyorsun, biz boşa konuşmuyoruzki? önceden uyaralım diyoruz :)

tamamda her seçtiğimde olmaz ki ama bu nedir arkadaş yaa :Fneyse inadınıza elenmicemm bee görürsünüz sizz:F

bu sefer @Harunnn60 yok jüride kolay kolay elenmezsin :))

Allah Allah ona ne suç atıyosun ki :F:Ftek omu düşük veriyo sanki

Bu sezon üstümüzdek şüpheleri atmak için başkan ve sunucu olarak senin yanındayız kız 1.haftada hep elenen kişiyi şampiyon yaparsak daha kimse bizden şüphe duymaz :A

ŞAMPİYON VADİKIZI :A :A :A

:F:Fhe he tmm sus şimdi kafamı karıştırma oylarımı kullanıyorum şurda:F:F

evett oylarımı kullandım şarkıların bir çoğunu beğendim düşük verdilerimide beğendim
ama şarkıları pek sevemedim ondan oldu herkese başarılar diliyorum :D:D

Son düzenleme: