MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

Son Oy Gönderme Tarihi 19 Kasım Cumartesi 21:00

evet 1.hafta oylamamız başladı öncelikle haklı bir oylama olsun inş :bhr::bhr::bhr:

Recap videosu ilk sayfada en alt kısımda

yeni katılanlar için oylama sistemi en sevdiğinize en yüksek puanı verip öyle sıralama yapıyorsunuz örneğin

19
18
17 şeklinde :Z:Z:Z

@dreamy @destere @MasacRE- @Bully @Harunnn60 @Billy Kane @cevaa @vadikızı @Ahmad @EFE UYSAL @MayısKralı @Tolstoyevski @OzaN @Doğu @MEnes @Felon @Forumdash @Tzira @S.G.A.T. @tolgab @soo @turkuazz @eskici @Maskeli Fedai @cookies @emree-29 @xemrexxx @denizz19 @Mr.At @dosimosi @gözlemci @mrt-06@Aserat @DarkLeqenD @sokak sanati @Sherlock @umuttanyel @ozmoturk @FaJi@GunesinOglu @batuhankaralar @BesaleT @yigit_00

@Çiğdem- oylama 2 gün olsun.Çok sıkıldım.
2.haftayla birlikte normale dönücek :F

@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.:A

Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.
Lütfen sözlerine dikkat et. yarışmada söz sahibi sayılı kişilerdenim. ayağını kaydırmak 0,5 saniye mi bile almaz.

@Mr.At hoşuna mı gitti düşmana gülmüşsün.:):):)

Lütfen sözlerine dikkat et. yarışmada söz sahibi sayılı kişilerdenim. ayağını kaydırmak 0,5 saniye mi bile almaz.

He canım he ondan. Senle ardımızda ki galaksi farkını düşünürsek 0.5 saniye olabilir ama biz o yarım saniyede 300 olay düşünüp 500 olay çözüyoruz.:)

@Mr.At hoşuna mı gitti düşmana gülmüşsün.:):):)

He canım he ondan. Senle ardımızda ki galaksi farkını düşünürsek 0.5 saniye olabilir ama biz o yarım saniyede 300 olay düşünüp 500 olay çözüyoruz.:)
biz ki sultan sülüman kimleri dize getirdik. seni suya götürür fanta ile geri getiririz.

açın videoyu forumda öyle dolasın zevkli oluyor :A :A :A

Bu arada şarkı klip gerçekten çok hoşş @sokak sanati bir kaç defa izliyorum arka arkaya :F

Bensiz kıyıda köşede sıva yapmak he? :A Yazıklar olsun şiddetle kınıyorum başta @MEnes olmak üzere seni hatta neden bilmiyorum ama @destere'yi de kınıyorum. O da bi haltlar yemiştir yine onu da kınayayım :A

neyin dedikodusunu yapacaksınki @Bully ile adam o kadar yönetimsel göreviyle kafayı bozmuşki dedikodu yaparken hızını alamayıp kendi kendine ban atıyor :))

Yok bee aslında özünde iyi çocuk. Beklemediğim yönlerimiz ortak çıktı yani. :A Şaşırtıcı nüanslar yakaladık. :A Tanısan sen de seversin. :A
Siz bana kurban olun be, eski yönetime denk gelseydiniz sıvayı rüyanızda görürdünüz. :A destere iyi bilir gerçi, protesto amaçlı 1 yıl konulara mesaj yazmadı adam. :A

Sıva kültürünün oluşmasında payımız büyük bu yüzden. :A @Maskeli Fedai de benim ortaya çıkardığım sıvacılardandır mesela. :A

Herkese basarilar oy kullanmadan önce mandalina yemeyi unutmayin :A

Oylarımı kullandım. :A

Çoğu kişiden iyi geldiğimi, ancak diğer isimlerinde iyi geldiğini düşündüğümü belirteyim. Çok sürpriz olmasın en beğendiklerim Candan ve Gökhan @OzaN @Bully :F

@FaJi @dreamy Haluk ve Gökhan Tepe'yi ise çok iyi bulmadım. Maalesef :)

Ariana ise iyi puan aldı benden @sokak sanati :A