benim onunla isim bitti artik. yarismaci olmadigim icin ona "iyi" davranmama gerek yok. artik kaale almiyorum zaatihahah aaa tamam sen @destere yi şımartma diyorsun onun bir halta yaradığı yok zaten kız yinemi kırdı seni bu asabını bozuyor senin
benim onunla isim bitti artik. yarismaci olmadigim icin ona "iyi" davranmama gerek yok. artik kaale almiyorum zaatihahah aaa tamam sen @destere yi şımartma diyorsun onun bir halta yaradığı yok zaten kız yinemi kırdı seni bu asabını bozuyor senin
juri baskanin ne dun ne nede önceki gun bakti. geceleride burayi senlendiren benim. gözluk istiyon belli. dur takayim
aaa hadi oradan bee benim albümümde @destere kayboldu son sezon yoktu sizde tavuk gibi dağıldınız o gelince toplanıyorsunuz bazı horozlar çete başı olurya o hesapBırak başkanı biz kimse için değil sıva ruhunun gereğini yapıyoruz. Biri tarafından toplanmaya ihtiyacımız yok yani. Başkancılığı sevmem gözümde makamın önemi yoktur.
Bırak başkanı biz kimse için değil sıva ruhunun gereğini yapıyoruz. Biri tarafından toplanmaya ihtiyacımız yok yani. Başkancılığı sevmem gözümde makamın önemi yoktur.
Yalnız senin sıva ruhunu da @destere ortaya çıkarıyor o yüzden başkana ihtiyacın var O buralarda yokken sen de pek görünmüyordun
haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durum mnes başkansız konuşamıyor bile ayoll ağzından laf alamıyoruzAcaba yaza geldiği için olmasın o. Sadece @destere kaybolmadı hepimiz kaybolduk yani. O olsa da yine aktif olamazdım.
bence ikiniz bir olup beni yok etmek istiyorsunuzki benle ugrasiyorsunuz.
unutma 2 gun vaktin var dusunmeye. cuma gunu oy yollayacam. baskan olacaksam ona göre duzenleyeyim puanlari
hahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma
unutma 2 gun vaktin var dusunmeye. cuma gunu oy yollayacam. baskan olacaksam ona göre duzenleyeyim puanlari
haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durum mnes başkansız konuşamıyor bile ayoll ağzından laf alamıyoruz
@sokak sanati gözumde kötu göstermeyi birakta ne diyorsun önerime ? cevap verme nezaketinde bulunhahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma
hahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma
Yalnız senin sıva ruhunu da @destere ortaya çıkarıyor o yüzden başkana ihtiyacın var O buralarda yokken sen de pek görünmüyordun
Dediğim gibi yazın bi ton yere gittim çok meşguldüm sıva işini aksatmak durumunda kaldım. Yani @destere olsa bile aynı şey olacaktı. Fark ettiyseniz yarışma başlayınca kimse beni çağırmadan içimden gelerek girdim. destere de burda olunca doğal olarak işler iyice uzadı gitti.haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durum mnes başkansız konuşamıyor bile ayoll ağzından laf alamıyoruz
@sokak sanati sanatini gözumde kötu göstermeyi birakta ne diyorsun önerime ? cevap verme nezaketinde bulun
@Çiğdem- kendi dusuncesinden baska kimsenin dusuncesini kaale almiyor. @destere bile yarisabilecegimi baskanin dedigi olur demisti ama @Çiğdem- onu bile ezdiKadın en çok mesaj yazıp emek veren ben emekçinin yanındayım. Neyse ben deli olarak kuyuya taşı attım bakalım kaç akıllı bu işin içinden çıkacaksıniź.