benim onunla isim bitti artik. yarismaci olmadigim icin ona "iyi" davranmama gerek yok. artik kaale almiyorum zaatihahah aaa tamam sen @destere yi şımartma diyorsun onun bir halta yaradığı yok zaten kız yinemi kırdı seni bu asabını bozuyor senin![]()
benim onunla isim bitti artik. yarismaci olmadigim icin ona "iyi" davranmama gerek yok. artik kaale almiyorum zaatihahah aaa tamam sen @destere yi şımartma diyorsun onun bir halta yaradığı yok zaten kız yinemi kırdı seni bu asabını bozuyor senin![]()
juri baskanin ne dun ne nede önceki gun bakti. geceleride burayi senlendiren benim. gözluk istiyon belli. dur takayim
aaa hadi oradan bee benim albümümde @destere kayboldu son sezon yoktu sizde tavuk gibi dağıldınız o gelince toplanıyorsunuz bazı horozlar çete başı olurya o hesapBırak başkanı biz kimse için değil sıva ruhunun gereğini yapıyoruz.Biri tarafından toplanmaya ihtiyacımız yok yani.
Başkancılığı sevmem gözümde makamın önemi yoktur.
![]()
![]()
Bırak başkanı biz kimse için değil sıva ruhunun gereğini yapıyoruz.Biri tarafından toplanmaya ihtiyacımız yok yani.
Başkancılığı sevmem gözümde makamın önemi yoktur.
![]()
![]()
Yalnız senin sıva ruhunu da @destere ortaya çıkarıyor o yüzden başkana ihtiyacın varO buralarda yokken sen de pek görünmüyordun
![]()
haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durumAcaba yaza geldiği için olmasın o.Sadece @destere kaybolmadı hepimiz kaybolduk yani. O olsa da yine aktif olamazdım.
![]()
bence ikiniz bir olup beni yok etmek istiyorsunuzki benle ugrasiyorsunuz.
unutma 2 gun vaktin var dusunmeye. cuma gunu oy yollayacam. baskan olacaksam ona göre duzenleyeyim puanlari
hahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma
unutma 2 gun vaktin var dusunmeye. cuma gunu oy yollayacam. baskan olacaksam ona göre duzenleyeyim puanlari
haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durummnes başkansız konuşamıyor bile ayoll ağzından laf alamıyoruz
![]()
![]()
![]()
@sokak sanati gözumde kötu göstermeyi birakta ne diyorsun önerime ? cevap verme nezaketinde bulunhahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma![]()
hahahah aa kız ne yok etmesi sen bu @sokak sanati şeyine gelme o ortalığı karıştırmayı sever sana birşeyler söylerse inanma![]()
Yalnız senin sıva ruhunu da @destere ortaya çıkarıyor o yüzden başkana ihtiyacın varO buralarda yokken sen de pek görünmüyordun
![]()
Dediğim gibi yazın bi ton yere gittim çok meşguldüm sıva işini aksatmak durumunda kaldım.haha ayy konus masacre puanlarına yansıyacak bu durummnes başkansız konuşamıyor bile ayoll ağzından laf alamıyoruz
![]()
![]()
![]()
@sokak sanati sanatini gözumde kötu göstermeyi birakta ne diyorsun önerime ? cevap verme nezaketinde bulun
@Çiğdem- kendi dusuncesinden baska kimsenin dusuncesini kaale almiyor. @destere bile yarisabilecegimi baskanin dedigi olur demisti ama @Çiğdem- onu bile ezdiKadın en çok mesaj yazıp emek veren ben emekçinin yanındayım.Neyse ben deli olarak kuyuya taşı attım bakalım kaç akıllı bu işin içinden çıkacaksıniź.
![]()