MusicSurvivor 5.Sezon 1.Hafta Oylama Başladı

İpleri sıkı tutmak gerek. Bu isimlerden fikir almadım. Belki unutmuşlardır iknaya ihtiyaç vardır diye soruyorum.:A
@Tzira sen oy verecek misin.:Z

@tzira oy kullanmayacak boşuna çağırma :) şarkı yerine çizgi film izlemeyi protesto ediyormuş benim gibi :)

Benim oyun yaptığımı düşünüyorlar ayoll oyüzden dikkat çekmemek için bu sefer 2.haftadan yolcu edecem @vadikızı:A :A :A

bir haftada daha katlanamayız deniz sekiliye ilk hafta şutla gitsin :))

HAHAHAH ayy birde 2.hafta eleniyormuş mesajımı silsemmi acaba :A @xemrexxx kanıt diye sunar :F

diğer arkadaşların oyuyla ikinci haftaya kalırsa bilmem benim oyumla ilk hafta gider zaten :)) hem ikinci hafta elenirse artık kimse seni suçlayamaz dha önce denemişti hiçmi başka şarkıcı yokta aynısıyla yarışıyor? kabahat @vadikızı ında bizde değil :))

@destere beni protesto etmeye devam edersen Nicki Mina ile olan kliplerinde de Lyrics kullanırım belanı bulursun.:):)
zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize :)

etiketleme sitemini halletmiş @OzaN :) millete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun :))

zaten kullanmaya fırsat bulamayacaksınki artık lirikini kendikendine paylaşırsın ilk haftayı geçmesi mucize :)

etiketleme sitemini halletmiş @OzaN :) millete dumanla işaret göndermen lazım yoksa hapı yuttun :))

Ben bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.:A

Ben bir şekilde paçayı sıyırırım ama sen o mucizelerden mahrum kalırsın hep yanımda olman lazım.:A
dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirle :) o çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun :)

@EFE UYSAL Rihanna hayranı ve Diamonds ile beni seçmişti. Ariana'nın sesinide sevecektir.:A

Ayni sekilde ben ve ekibimde Ferdicike 1 vermeyi uygun görüyoruz.

ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin :))

dün senin çizgi filmi görünce youtube sağolsun üç beş tane ariana devirdim o sinirle :) o çizgi filmi nasıl arayıp buldun hayret youtube da ilk o göze çarpmıyor arasan zor bulursun :)

İlk göze çarpan finalde kullanılır az stratejik düşün.:F

ferdiyi ayık kafayla izlersen bir verip günaha girersin onu zum kafayla izleyeceksin :))

Benim.kafa hiç zum niyet o yüzden bana uzak kalsın.:A

bu arada oylamayı hazırlayacamdiye uğraslıyorum sabahtan beridir flash hala izleyemedim saat kaç olmuş :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,017
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar