Bu arada 2.Sezondan Bengüde olmalıHADİSE'Yİ TEMSİL EDECEK YARIŞMACI BELLİ OLDU:Yarışması Kesinleşen Şarkıcılar:
@adımutlulukk - Hadise
1.Sezon:
Kenan Doğulu - @Aserat
Katy Perry - @Harunnn60
Sıla - @denizz19
Şebnem Ferah - @batuhankaralar
Barış Manço - @-potterhead-
Rihanna - @sokak sanati
Gülşen - @Billy Kane
Hadise - @adımutlulukk
2.sezon:
Tarkan - @Maskeli Fedai
Yalın - @Bully
Sezen Aksu - @mrt-06
Mustafa Sandal - @Çiğdem-
Sertab Erener - @Mr.At
Mustafa Ceceli - @EFE UYSAL
Burcunun o şaşalı sesini sevmeyen ölsün de Selami şahini pek sevmembu şarkıyı çok seviyordum ben ama inş elenme riski yaşamayız🙂
ayy merak etme racapı burcu başlatıp burcu bitiriyor selami ortalarda dolasıyor fark bile etmezsinBurcunun o şaşalı sesini sevmeyen ölsün de Selami şahini pek sevmem
Çok zekisin tebrik ediyorum benden iyi bir puan alırsın ama rakiplere göre 😉ayy merak etme racapı burcu başlatıp burcu bitiriyor selami ortalarda dolasıyor fark bile etmezsin
bu şarkıya okadar istekli olma birileri yanlıs anlar kızz sende 40 tane koca değiştirmiş dullar gibi görünüyorsunacı veriyor son kararmı denizim
ay ne yapım kaç kere değişti şarkıyı değişebilir belkibu şarkıya okadar istekli olma birileri yanlıs anlar kızz sende 40 tane koca değiştirmiş dullar gibi görünüyorsun
ay ne yapım kaç kere değişti şarkıyı değişebilir belkibu şarkıya okadar istekli olma birileri yanlıs anlar kızz sende 40 tane koca değiştirmiş dullar gibi görünüyorsun