Oyunlar | Genel Yorum & Sohbet Konusu 🎮

Tek be a pro modunda olması lazım araştırmalarıma göre @DarkLegenD :A
2009'da mı ne Liverpool'dan Gerrard'ı seçip oynamıştım, 2 yıl sonraki oyunda bu özelliği kaldırıp oyunu geriye götürmek... Umarım yanılıyorsunuzdur...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
@MEnes ‘in halen The Witcher 3 efsanesini oynamamış olması… @The_Erinch @Sherlock
Kan dondurucu bir durum, adaşım gibi bir gamer nasıl herhangi bir The Witcher oyununu oynamaz akıl alır gibi değil... Dizisi kaliteli çıksa onu izlerdi ama beklenti altı kalınca onu da saldı sanırım. :A Gerçi belki 2. sezon ile yükselişe geçmiştir bilemiyorum... @MEnes

@MEnes ‘in halen The Witcher 3 efsanesini oynamamış olması… @The_Erinch @Sherlock

Kan dondurucu bir durum, adaşım gibi bir gamer nasıl herhangi bir The Witcher oyununu oynamaz akıl alır gibi değil... Dizisi kaliteli çıksa onu izlerdi ama beklenti altı kalınca onu da saldı sanırım. :A Gerçi belki 2. sezon ile yükselişe geçmiştir bilemiyorum... @MEnes
Bu durum beni de kahrediyor sayın yoldaşlarım... Hem Red Dead Redemption 2 hem The Witcher 3 oyunlarını oynayamamış olmak... Büyük eksiklik ve büyük noksanlık... Ama elbet... Elbet bu devran dönecek ve o destansı oyunları bitireceğim...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
SÖYLENTİ: Sony, ilk Uncharted oyunu Uncharted: Drake's Fortune'un PS5 için tamamen yeniden yapımı üzerinde çalışıyor olabilir. (Shpeshal Nick)

Call of Duty Black Ops 6 deneyen var mı?

Oynanış videosunu izledim grafikler çok güzel hikayesi güzel ilerliyor ve seçim var. Deneyimlemek istiyorum bende. 2400 lira oyunun fiyatı bakalım :D