Hocam Fenerle ne yaptı ki Inter'e kadar gidecek
Belki Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik derken Galatasaray'ı şampiyon yaptı; yetmezmiş gibi bir de gider ayak son kazığı atıp kadro inadı sayesinde 20 senelik büyüyü bozdu daha ne yapsın adam. Gerçekten büyük hocaydı, bizim için efsaneydi, keşke bu kadar çabuk gitmeseydi takımdan...Hocam Fenerle ne yaptı ki Inter'e kadar gidecek
Dediğimi yanlış anladın Oyunda ne yaptı diye merak etmiştimBelki Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik derken Galatasaray'ı şampiyon yaptı; yetmezmiş gibi bir de gider ayak son kazığı atıp kadro inadı sayesinde 20 senelik büyüyü bozdu daha ne yapsın adam. Gerçekten büyük hocaydı, bizim için efsaneydi, keşke bu kadar çabuk gitmeseydi takımdan...
Tamam biliyorum ama gel sen de kabul et Kadıköy'ün fethi olayı biraz da hocanın inadı sayesindeydi, Jailson-Tolgay filan.. Yoksa dinamik kadrolardaki daha dinamik bir takım oluşturduğunu ben de inkar etmiyorum 2013 Fener'i gibi. Fakat son dönemi malum...Dediğimi yanlış anladın Oyunda ne yaptı diye merak etmiştim
Şartların karşılanmadığını yoksa hepimiz biliyoruz kendimizi kandırmayalım Bu seneki takımda hoca olsa ben bu sene için daha umutlu olurdum o kadroyla şubata kadar yarışın favorisi olmak bile başarıdır
Ben son dönemini de tamamen başarısız kabul etmem ki. İlk geldiği zaman 17.takımı 6.sıraya kadar getirdi o 17.cilik de 5-6.hafta 17.ciliği değil 15.haftaya kadar geçen süredeki 17.cilikti ve takım galibiyet almayı unutmuştu.Tamam biliyorum ama gel sen de kabul et Kadıköy'ün fethi olayı biraz da hocanın inadı sayesindeydi, Jailson-Tolgay filan.. Yoksa dinamik kadrolardaki daha dinamik bir takım oluşturduğunu ben de inkar etmiyorum 2013 Fener'i gibi. Fakat son dönemi malum...
İletişime geçebilir msn?Yerine kimi düşündüğümüze göre değişir.
@Sherlock'tan detay gelmemiş Fenerbahçe nasıl gidiyor oyunda şu an?
Hocam Fenerle ne yaptı ki Inter'e kadar gidecek
Belki Galatasaray'ı şampiyonluktan ettik derken Galatasaray'ı şampiyon yaptı; yetmezmiş gibi bir de gider ayak son kazığı atıp kadro inadı sayesinde 20 senelik büyüyü bozdu daha ne yapsın adam. Gerçekten büyük hocaydı, bizim için efsaneydi, keşke bu kadar çabuk gitmeseydi takımdan...
Yerine kimi düşündüğümüze göre değişir.
@Sherlock'tan detay gelmemiş Fenerbahçe nasıl gidiyor oyunda şu an?
İletişime geçebilir msn?
Bu arada Zahavi bizimle oyuncak gibi oynamış.Yazık !
Senin gibi muhteşem bir menajerin önünde şampiyon olması etkileyici olmuş demek ki.Şimdi de Real Madrid'le adı geçiyor Ersun hocamın.
Ekli dosyayı görüntüle 91867
Son durumu da şu şekilde, Fenerbahçe ile 2019/2020 sezonunda şampiyon olmuş. Bunda benim oyuna Galatasaray ile başlamamış olmamın da etkisi var tabii. Hemen sonraki sezon Galatasaray şampiyon olmuş ama etkilendiler geçmiş performansından demek ki.
Ekli dosyayı görüntüle 91868
Senin oyun kafayı yemiş gibi . @bazinga @xdragxx @Sherlock @Tolstoyevski @MEnesŞimdi de Real Madrid'le adı geçiyor Ersun hocamın.
Ekli dosyayı görüntüle 91867
Son durumu da şu şekilde, Fenerbahçe ile 2019/2020 sezonunda şampiyon olmuş. Bunda benim oyuna Galatasaray ile başlamamış olmamın da etkisi var tabii. Hemen sonraki sezon Galatasaray şampiyon olmuş ama etkilendiler geçmiş performansından demek ki.
Ekli dosyayı görüntüle 91868
Senin gibi muhteşem bir menajerin önünde şampiyon olması etkileyici olmuş demek ki.
Benim şuan bir oyun oynamam maalesef mümkün değil, çünkü bizim arkadaş ekibiyle beraber tekraradan MMORPG bataklığına düştük. The Elder Scrolls Online'ı 4 ay sonra yeniden indirdik... Ve bir süre daha başka bir oyun oynayacağımızı sanmıyorum...
Çok övülünce nedir diye bir bakayım dedim, normalde bu tür sıra tabanlı oyunları sevmem ve oynamam fakat bu oyun çok ilginç bir şekilde anında kendine bağladı. Daha birkaç saat oynamama rağmen şimdiden destansı epikliği karşısında hayran kaldım diyebilirim. O müzikleri, hikaye anlatımı, oynanışı... Zaten Yunan mitolojisi temalı geçtiği için epik ve destansı oluşu kaçınılmazdı ama kesinlikle çok çılgın bir oyun. Ölüp ölüp tekrar en baştan başlama modeline rağmen hiç sıkmıyor ve tekrarlamıyor kendini... @MEnes ön yargın varsa hiç tereddüt etme, böylesine epik bir oyun kolay kolay gelmez...
Hades on Steam
Defy the god of the dead as you hack and slash out of the Underworld in this rogue-like dungeon crawler from the creators of Bastion, Transistor, and Pyre.store.steampowered.com
Bu oyun da 2020'ye damgasını vurdu hatta en çok beğenilen oyun oldu neredeyse, sonraya ertele ama kesinlikle şans ver benim gibi torku yoluyla da olsa. Baktın çok keyifli geldi steam'den devamını getirirsin orası sana kalmış...Benim şuan bir oyun oynamam maalesef mümkün değil, çünkü bizim arkadaş ekibiyle beraber tekraradan MMORPG bataklığına düştük. The Elder Scrolls Online'ı 4 ay sonra yeniden indirdik... Ve bir süre daha başka bir oyun oynayacağımızı sanmıyorum...
Ne kadar ertelerim bilinmez ama bu sürenin kısa olmayacağı kesin, hayırlısı bakalım.Bu oyun da 2020'ye damgasını vurdu hatta en çok beğenilen oyun oldu neredeyse, sonraya ertele ama kesinlikle şans ver benim gibi torku yoluyla da olsa. Baktın çok keyifli geldi steam'den devamını getirirsin orası sana kalmış...