Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,170
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Ay sanki her hafta şarkısını paylaşıyor da konuda hep recapta ilk görüyoruz zaten şarkını.Benim dışımda herkes şakısını paylaşmış. Benim şarkım sürpriz olsun, recap'da dinlersiniz. Göksel'in en sevilen parçalarından birisini seçtim, umarım beğenirsiniz.
nasıl buldun seçimimi cnm 🙂🙂🙂Recep'e göre puan vericez anlaşılan. Söyle'deki adam=Ben
Geçen hafta paylaşmıştım.Ay sanki her hafta şarkısını paylaşıyor da konuda hep recapta ilk görüyoruz zaten şarkını.
Beğeniriz inşallah bakalım.
Belli olmaz belki de kandırıyorumdur seni rakibimsin sonuçta.Geçen hafta paylaşmıştım.
O da bana özel birşey ne güzel.
Uzaktan dışında beğendiğin şarkısı kalmamış demiştin.s.s
Woow entrikalar entrikalar diosunn.Belli olmaz belki de kandırıyorumdur seni rakibimsin sonuçta.
Sen benim şarkımı nasıl buldun, Beni Unut'u.
Uzaktan kesin değil, onu böyle erkenden kullanmam. Ama diğerini bilemem.@Ahmad Yalnız Kuş ya da Uzaktan ikisinden biridir kesin
Ay tüm sürprizi kaçtı.ss Açıklayayım o zaman.Tamam o zaman Yalnız Kuş bekliyoruz @Ahmad fena şarkı sayılmaz
Zaten zevk meselesi ve tabii şarkının kullanıldığı hafta da çok önemli o yüzden nasıl puanlaman sana kalmış, birşey diyemem. Teşekkürler şimdiden.
sen mustafa sandal seviyorsun değilmi cnm all starda yarışıcazBu hafta benim açımdan iyi alacaklar belli oldu. Dört isim çok iyi şarkılar seçmiş.
Mustafa Sandal'ı severim de "Onun Arabası Var"dan başka hatırladığım şarkısı yok şuan, ayrıca Beşiktaşlı olması bi avantaj olabilir.sen mustafa sandal seviyorsun değilmi cnm all starda yarışıcaz
serdar ortaç jenerajyonunu sevdiğine göre mustiyide seviyorsundur diye umuyorum