bizde beşiktşlıyız beşiktaşlı mustiyede sahip çıkalımMustafa Sandal'ı severim de "Onun Arabası Var"dan başka hatırladığım şarkısı yok şuan, ayrıca Beşiktaşlı olması bi avantaj olabilir.
Sensin.
tesir altında,şıkır şıkır,aya benzeri hatırladım da diğerlerini çıkaramadım.bizde beşiktşlıyız beşiktaşlı mustiyede sahip çıkalım
araba efsane tabi ama başka efsane çok parçası var olmazmı
aşka yürekgerek, isyankar, aya benzer, pazara kadar, tesir altında şıkır şıkır gibi araba seviyesinde başka parçalarıda var
bu yeni singledeki parçalarıda sevildi kadere bak falan ama
ben olsaydım daha çok tutuldu bu ay içinde klıp bekliyoruz yaza damga vurucaz inş all stardan önce
bu şarkıyı çok seviyordum ben ama inş elenme riski yaşamayız🙂Burcu Güneş genel olarak iyi ama Seksendört bir tık yukarıda benim için
@denizz19 a ben yakında 5 şarkı değiştirme rakoru yaparsın demiştim az kalmış
Asıl ben oynatacağım@denizz19 a ben yakında 5 şarkı değiştirme rakoru yaparsın demiştim az kalmış
ayy millete şarkımı beğendinmi diyor ayoll millet hangi şarkısına yorum yapsın 20 tane şarkı paylasmıs konuya şarkımı beğendinmi diyor üyeler zaten oruclu kafayı oynatacaklar vlla hahah
Bu seçimi pek beğenmedim ama hayırlısı bakalım kalan üç jüriyi bekliyoruz. ssAsıl ben oynatacağım
Çido bu arada bu hafta seni çok beğenmedim ya
Bu haftanın dördüncü konuk jürisi:
Bu haftanın dördüncü konuk jürisi @-potterhead- 'tir.
ayoll sen herhafta beğenmiyorsun zatenAsıl ben oynatacağım
Çido bu arada bu hafta seni çok beğenmedim ya
Bu haftanın dördüncü konuk jürisi:
Bu haftanın dördüncü konuk jürisi @-potterhead- 'tir.
Yalın |
Ebru Gündeş |
Yıldız Tilbe |
Model |
Beyonce |
Duman |
Murat Dalkılıç |
Sezen Aksu |
Mustafa Ceceli |
Nil Karaibrahimgil |
Tarkan |
Murat Boz |
maNga |
Sertab Erener |
MFÖ |
Mustafa Sandal |
Gökhan Özen |
Demet Akalın |
Bengü |
Neşe Karaböcek |
Selena Gomez |
Teoman |
Gruplardan biri allstarda olmalı2.Sezonda Yarışan İsimler :
6'sı All Star'ı garantiledi.
Yalın Ebru Gündeş Yıldız Tilbe Model Beyonce Duman Murat Dalkılıç Sezen Aksu Mustafa Ceceli Nil Karaibrahimgil Tarkan Murat Boz maNga Sertab Erener MFÖ Mustafa Sandal Gökhan Özen Demet Akalın Bengü Neşe Karaböcek Selena Gomez Teoman
5 kişi açıkladın galiba cnm ceceliyi sanırım hala açıklamadın2.Sezonda Yarışan İsimler :
6'sı All Star'ı garantiledi.
Yalın Ebru Gündeş Yıldız Tilbe Model Beyonce Duman Murat Dalkılıç Sezen Aksu Mustafa Ceceli Nil Karaibrahimgil Tarkan Murat Boz maNga Sertab Erener MFÖ Mustafa Sandal Gökhan Özen Demet Akalın Bengü Neşe Karaböcek Selena Gomez Teoman
Emin misin ?5 kişi açıkladın galiba cnm ceceliyi sanırım hala açıklamadın
çok yoğunum şuan sayfa bakıcak bile vaktim yok görmemişim demekkiEmin misin ?
İstersen eski sayfalara bak