Bu haftaki şarkım dinle.ay ne yapım kaç kere değişti şarkıyı değişebilir belki
diye soruyorum
ay ne yapım kaç kere değişti şarkıyı değişebilir belki
diye soruyorum
Bu haftaki şarkım dinle.ay ne yapım kaç kere değişti şarkıyı değişebilir belki
diye soruyorum
diye soruyorum
bak bak puan alıcam diye ne diller döküyo banaAyy sen ne anlarsın kız şarkıdan @Çiğdem- vadikızıma 40 tane koca feda olsun eskitir hepsini benim ablam
diye soruyorum
diye soruyorum
acı veriyorun üstünden tam 4 şarkı daha değiştirmiş @vadikızıAyy sen ne anlarsın kız şarkıdan @Çiğdem- vadikızıma 40 tane koca feda olsun eskitir hepsini benim ablam
yarışma dışında yazıyormusun be nasılsın diyeAaa aşkolsun benim canım ablam ben sana puan için mi yüz veriyorum kalbimi kırdın gönlümü Alman zaman alacak
bize söylediklerini demiyorum beyefendi @GunesinOglu özelden 10 şarkı değiştirdiğini ve senin yüzündne kafayı oynatmak züere olduğunu açıkladı tüm piss donlarını döktü buraya ortl-alık koktu ileş gibi ıyyySaçmalama kız @Çiğdem- Acı Veriyor ve Haberi Var mı yani bir onu bir onu söyledim
Dinlesene cadı şarkım değişti.bize söylediklerini demiyorum beyefendi @GunesinOglu özelden 10 şarkı değiştirdiğini ve senin yüzündne kafayı oynatmak züere olduğunu açıkladı tüm piss donlarını döktü buraya ortl-alık koktu ileş gibi ıyyy
Ne meraklısın don mon olaylarına @Çiğdem- benim donlarım tertemiz kokar bir kere lavanta kokulu parfümlerle yıkanıyor
Dinlesene cadı şarkım değişti.
@EFE UYSAL o koca akfanın ne işi var bee survivordaNe meraklısın don mon olaylarına @Çiğdem- benim donlarım tertemiz kokar bir kere lavanta kokulu parfümlerle yıkanıyor
Koca kafa dediğin Barçaya gitti hatırlatırım para bol evlenirsin onla. Serbest kalma bedeli 125.000.000 euro.@EFE UYSAL o koca akfanın ne işi var bee survivorda
@denizz19 sen beckham jeliyle yıkanıyordun değilmi netten resim bulus paravra atıyordun geçenlerde