İyi bare değiştireyim.Bu şarkı güzelmiş la beğendim güzel söylüyor, yakışmış ağzına.
Sizi mi kırıcam.Aynen değiştir. @Yiğitt
İyi puan alırsın benden.İyi bare değiştireyim.
Sizi mi kırıcam.
bu parçayı bende ilk parçaya oranla beğendim ama listemde nasıl yer alır diğer şarkıları görmem lazım cnm ama şöyle birşey var asker parçasına ben 1 verirdim bu parçana en azından 1 vermem
Bu da bir şeydir.bu parçayı bende ilk parçaya oranla beğendim ama listemde nasıl yer alır diğer şarkıları görmem lazım cnm ama şöyle birşey var asker parçasına ben 1 verirdim bu parçana en azından 1 vermem
idare eder birşeyler çıkar bendende sanırım cnm ama forumun zevki malum yanı kötü sonuclar alırsanda ozaman suçluluk kabul etmeyizBu da bir şeydir.
Elenmicek inşallah forumun zevki çok farklı bir bakarsın en favoriler ilk hafta eleniyor.idare eder birşeyler çıkar bendende sanırım cnm ama forumun zevki malum yanı kötü sonuclar alırsanda ozaman suçluluk kabul etmeyiz
ama ilk parçanla elenirdin galiba yaa bu parçanla eleneceğini sanmıyorum ben 🙂🙂🙂
Amacım final zaten yengecim.idare eder birşeyler çıkar bendende sanırım cnm ama forumun zevki malum yanı kötü sonuclar alırsanda ozaman suçluluk kabul etmeyiz
ama ilk parçanla elenirdin galiba yaa bu parçanla eleneceğini sanmıyorum ben 🙂🙂🙂
Elenmicek inşallah forumun zevki çok farklı bir bakarsın en favoriler ilk hafta eleniyor.
Benimde 16 şarkım hazır hepsi çok iddialı inşallah şampiyon olacağım.mustafa sandalla tarkan yarı final göremediler herkesin kulağına küpe olsun bence herşey olabiliyor survivorda
mustafa sandalla tarkan yarı final göremediler herkesin kulağına küpe olsun bence herşey olabiliyor survivorda
İlk hafta kim elenir sizce?Benimde 16 şarkım hazır hepsi çok iddialı inşallah şampiyon olacağım.
Şarkıların hepsini dinlemedim dinledikten sonra söylerim.İlk hafta kim elenir sizce?
senin enişten kim kuzumAmacım final zaten yengecim.
Aynen, dinleyelim bakalım.Şarkıların hepsini dinlemedim dinledikten sonra söylerim.
@Bully 🙄senin enişten kim kuzum
Ay yiyin birbirinizi işte beni karıştırmayın.@Çiğdem- bana laflar söyledi, beni övdü ben de eniştem kızar ayıp ediyorsun dedim yani.