Öpüp başıma da koyayım mıözür dileyip öpün elimden bakim baylar çabuk 🙄🙄🙄
Öpüp başıma da koyayım mıözür dileyip öpün elimden bakim baylar çabuk 🙄🙄🙄
Öyle oldu, çünkü çok güzel şarkılar seçiyordu., ama bu sefer böyle olmayacak.Sen de Çiğdem'in her şarkısını beğeniyon arkadaş Mustafa Sandal'a da hep yüksek vermiştin.
Emredersiniz efendim.özür dileyip öpün elimden bakim baylar çabuk 🙄🙄🙄
Umarım öyle olur.Öyle oldu, çünkü çok güzel şarkılar seçiyordu., ama bu sefer böyle olmayacak.
Emredersiniz efendim.
Öpüp başıma da koyayım mı
Öyle oldu, çünkü çok güzel şarkılar seçiyordu., ama bu sefer böyle olmayacak.
Emredersiniz efendim.
Uzatmayın arkadaşlar.özür dileyip öpün elimden bakim baylar çabuk 🙄🙄🙄
Ben onun en büyük destekçisiydim geçen sezon bu sezon böyle olmayacak o istedi.Umarım öyle olur.
@Çiğdem- bir de beni suçlar neler çevirmiş öyle geçen sezon 😱Ben onun en büyük destekçisiydim geçen sezon bu sezon böyle olmayacak o istedi.
Neler, neler artık 1 basmanın zamanı geldi.@Çiğdem- bir de beni suçlar neler çevirmiş öyle geçen sezon 😱
Ama ben senin şarkını beğenmiştim. Demek ki ben de düşük verecem o zaman.
bende sizlerin parçasını beğendim beğendiğine puanını vericeksin tabikide geçen sezonda sizlerin şarkcıısına yine iyi puanlar bende vermiştim zaten bu sezon yine sevdiğim isimlerle çıktınızBende senin şarkını beğenmiştim 1 puan istiyorsun galiba. @Çiğdem-
Aynen öyle, adaleli olucaz.bende sizlerin parçasını beğendim beğendiğine puanını vericeksin tabikide geçen sezonda sizlerin şarkcıısına yine iyi puanlar bende vermiştim zaten bu sezon yine sevdiğim isimlerle çıktınız
ayoll benim paylaştığım hiçbir parçası kötü değildi mustinin bir kısmı geçmişten efsane parçalarıydı bir kısmıda yakın dönemden popüler parçalarıydı hatta elendiğim tesir altında bile buna dağil 2013 yılının en iyi en çok stış yapan singlesiydi yani yüksek verenler değil düşük verenlerde anormallik vardı@Çiğdem- bir de beni suçlar neler çevirmiş öyle geçen sezon 😱
ceceliyi tercih et hiç düşünmeBizde iddialıyız Ceceli ya da Emre Aydınla All Starda.
Bakalım ikiiside çok iddialı şarkıcılar.ceceliyi tercih et hiç düşünme
emrede olabilir çünkü ceceli yarı finale öyle kolay gelmedi cnm çoğu haftalarda hep elenme tehrikesi yaşamıştın all strda o parçalarla erken elenebilirsinde bilemem emre aydının parçaları nasıl derece alıyor bu sezon bir bak ona göre tercih yaparsınBakalım ikiiside çok iddialı şarkıcılar.
Bu parçaları sever misin Emre'nin Bitti Tebrikler, Soğuk Odalar, Hoşçakal, Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Ona Git, Son Defa, Eyvah, Bu Kez Anladım, Alıştım Susmaya, Kimse Olmadı Senin Gibi ve Tam Dört Yıl Olmuş Dün.emrede olabilir çünkü ceceli yarı finale öyle kolay gelmedi cnm çoğu haftalarda hep elenme tehrikesi yaşamıştın all strda o parçalarla erken elenebilirsinde bilemem emre aydının parçaları nasıl derece alıyor bu sezon bir bak ona göre tercih yaparsın
isim olarak pek hakim değilim dinlemem lazım cnm 🙂🙂🙂Bu parçaları sever misin Emre'nin Bitti Tebrikler, Soğuk Odalar, Hoşçakal, Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Ona Git, Son Defa, Eyvah, Bu Kez Anladım, Alıştım Susmaya, Kimse Olmadı Senin Gibi ve Tam Dört Yıl Olmuş Dün.
Bu parçalar çok sevilir, çok popülerdi bir zaman bu şarkılar.isim olarak pek hakim değilim dinlemem lazım cnm 🙂🙂🙂
Sanırım Pazartesi.Oylama ne zaman başlayacak gençler?