MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

@Çiğdem- bir de beni suçlar neler çevirmiş öyle geçen sezon 😱
ayoll benim paylaştığım hiçbir parçası kötü değildi mustinin bir kısmı geçmişten efsane parçalarıydı bir kısmıda yakın dönemden popüler parçalarıydı hatta elendiğim tesir altında bile buna dağil 2013 yılının en iyi en çok stış yapan singlesiydi yani yüksek verenler değil düşük verenlerde anormallik vardı :F:F:F

bu yaz 2 yeni sağlam parça gelirse eğer all starda daha iddalı olucaz o kurbağa kafalı yalınında kafasını ezicez :A:A:A

Bakalım ikiiside çok iddialı şarkıcılar.:A:A
emrede olabilir çünkü ceceli yarı finale öyle kolay gelmedi cnm çoğu haftalarda hep elenme tehrikesi yaşamıştın all strda o parçalarla erken elenebilirsinde bilemem emre aydının parçaları nasıl derece alıyor bu sezon bir bak ona göre tercih yaparsın :F:F:F

emrede olabilir çünkü ceceli yarı finale öyle kolay gelmedi cnm çoğu haftalarda hep elenme tehrikesi yaşamıştın all strda o parçalarla erken elenebilirsinde bilemem emre aydının parçaları nasıl derece alıyor bu sezon bir bak ona göre tercih yaparsın :F:F:F
Bu parçaları sever misin Emre'nin Bitti Tebrikler, Soğuk Odalar, Hoşçakal, Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Ona Git, Son Defa, Eyvah, Bu Kez Anladım, Alıştım Susmaya, Kimse Olmadı Senin Gibi ve Tam Dört Yıl Olmuş Dün.:A:A:A

Bu parçaları sever misin Emre'nin Bitti Tebrikler, Soğuk Odalar, Hoşçakal, Afili Yalnızlık, Kim Dokunduysa Ona Git, Son Defa, Eyvah, Bu Kez Anladım, Alıştım Susmaya, Kimse Olmadı Senin Gibi ve Tam Dört Yıl Olmuş Dün.:A:A:A
isim olarak pek hakim değilim dinlemem lazım cnm 🙂🙂🙂

Pazartesi başlayacak.

@mrt-06 aktif olamayacağından dolayı yarışmadan çekilmiştir.

Herkese başarılar tekrardan :)

Ayrıca sadece 2.hafta 2 kişi elenecektir.