Sende 1'i basarsın artık altın harflerle.yengecim diyorbana ebdne enişten kims enin dedim @Bully diyor bunun canı 1 puan istiyor bence
Sende 1'i basarsın artık altın harflerle.yengecim diyorbana ebdne enişten kims enin dedim @Bully diyor bunun canı 1 puan istiyor bence
Ay yiyin birbirinizi işte beni karıştırmayın.
Biraz ortalık karıştırayım dedim. Beni de @EFE UYSAL fitilledi. Hadi size aşk dörtlüsüyengecim diyorbana ebdne enişten kims enin dedim @Bully diyor bunun canı 1 puan istiyor bence
böylelerine acımayacaksın cnm kıçına tekmeyi atalım gitsinBende 1'i bassam mı düşünüyorum, gönlüm razı gelmiyor, enazından benden yüksek puan alsın. @Yiğitt
Bende atmayı düşünüyorum ama o kadar güzel şarkı dedik bize yakışır mı.böylelerine acımayacaksın cnm kıçına tekmeyi atalım gitsin
Aynen katılıyorum cano.@Yiğitt benim Çiğdem ile ne alakam olur Allah aşkına teyzem yaşında zaten beni ona mı layık gördün.
Ay terbiyesizler @EFE UYSAL 😱
ayy asıll terbiyesiz burada bir bayana teyze denilmez diskalife sebebidir hatta@Yiğitt benim Çiğdem ile ne alakam olur Allah aşkına teyzem yaşında zaten beni ona mı layık gördün.
@Çiğdem- bence hemen kaybol burdan.
Hahahaha cuk oturdu cidden.
üçünüzede aynı haftada 1 vericem görürsünüz siz
Ama ben senin şarkını beğenmiştim. Demek ki ben de düşük verecem o zaman.üçünüzede aynı haftada 1 vericem görürsünüz siz
Sen de Çiğdem'in her şarkısını beğeniyon arkadaş Mustafa Sandal'a da hep yüksek vermiştin.Bende senin şarkını beğenmiştim 1 puan istiyorsun galiba. @Çiğdem-
Ama ben senin şarkını beğenmiştim. Demek ki ben de düşük verecem o zaman.
özür dileyip öpün elimden bakim baylar çabuk 🙄🙄🙄