MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Bu akşamlık belli ki başlayamayacağız daha ilk dakikadan sıkıntı oluşmaya başladı bile. Biz keyif beklemeye alışığız zaten yine bekleriz. :)

Tamamen aklımdan çıkmış seçim telaşından, beklettiğim için özür dilerim ama keşke dün de hatırlatılsaydı. Hemen yolladım belirlediğim kısmı. :)

OYLAMA BAŞLADI!
@Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı
@xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @S.G.A.T. @OzaN @Cengo @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @BesaleT @cookies @Maskeli Fedai @Aserat

Jüriler en sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Yarışmacılar ise en sevdiğine 16,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Ben ise herkese on üzerinden puan vereceğim :)

HERKESE BAŞARILAR :)

OYLAMA BAŞLADI!
@Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı
@xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @S.G.A.T. @OzaN @Cengo @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @BesaleT @cookies @Maskeli Fedai @Aserat

Jüriler en sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Yarışmacılar ise en sevdiğine 16,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)

Ben ise herkese on üzerinden puan vereceğim :)

HERKESE BAŞARILAR :)
Herkese başarılar, inşallah elenmem. :A

Bilmem. Videoyu suan görmüyorum ve ne olduğu tam görmedim ama çok vakit aldığını belirteyim.:X @Çiğdem-
videoda şarkıcı ismi üye adı şarkısının adı hepsi belirtiliyor sen sadece şarkıyı veriyordun googlede şarkı sözlerinden arattırıyordum bunu kim söylüyor yada şarkısının adı ne diye :F:F:F

@Cengo 3 haftaya bıktım.:( Çok sıkıcı. :F

@Çiğdem- Videoya eklemiyordum ama şarkıları alta yazıyordum. :X Neyse bidaha benim videoları izlemeyeceksin zaten boş ver.:F