Birinci belli, ikinci kim söylersin.Hayır, Ozan'ın recap süresini yollamasını bekliyoruz.
Birinci belli, ikinci kim söylersin.Hayır, Ozan'ın recap süresini yollamasını bekliyoruz.
Şimdi ulaştı@Cengo bekliyoruz.
Herkese başarılar, inşallah elenmem.OYLAMA BAŞLADI!
@Ahmad @sokak sanati @batuhankaralar @EFE UYSAL @adımutlulukk @vadikızı
@xemrexxx @dizi kolik @denizz19 @Bully @Yiğitt @Çiğdem- @Billy Kane @ozgur2113 @BuraK @S.G.A.T. @OzaN @Cengo @Nisa @Tzira @HachiKo @berkann @BesaleT @cookies @Maskeli Fedai @Aserat
Jüriler en sevdiğine 17,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Yarışmacılar ise en sevdiğine 16,en az sevdiğine 1 verecek.(Diğerlerini de ona göre sıralayacak.)
Ben ise herkese on üzerinden puan vereceğim
HERKESE BAŞARILAR
Açılıyor açılıyor sıkıntı yok.
Cidden çok vakit alıyor Ayrıca bir de 17 dakikalık videonun face e yüklenmesi daha da zaman alıyorBilmem. Videoyu suan görmüyorum ve ne olduğu tam görmedim ama çok vakit aldığını belirteyim. @Çiğdem-
videoda şarkıcı ismi üye adı şarkısının adı hepsi belirtiliyor sen sadece şarkıyı veriyordun googlede şarkı sözlerinden arattırıyordum bunu kim söylüyor yada şarkısının adı ne diyeBilmem. Videoyu suan görmüyorum ve ne olduğu tam görmedim ama çok vakit aldığını belirteyim. @Çiğdem-