aa telefondan açılmıyordu normalde böylecelikle telden girenlerde geç kalmamıs olurlar iyi oldu açılması@Cengo bende açıldı ben telefondan giriyorum
Su anda oylamayi yapıyorum
GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet kız normalde bilgisayari alıp oy verecektimaa telefondan açılmıyordu normalde böylecelikle telden girenlerde geç kalmamıs olurlar iyi oldu açılması
2 gün ama okulum bitsin herkes isterse bire de iner@Cengo sonuçlar ne zaman açıklanacak yani oylama süresi kaç gün 2 mi?
Tamam inşallah herkes erken yollar diyelim o zaman.2 gün ama okulum bitsin herkes isterse bire de iner
Youtube olmuyor bazı şarkıcıların telif hakkından dolayı@Cengo bence recap süresini youtube'da paylaşmalısın. O olmuyorsa dailymotion, vidivodo, izlesene gibi video paylaşım sitleri de var. Facebook çok kasıyor. İzleniliyor ama acayip yavaşlattı bilgisayarı. Youtube'a yüklesen bile konuda açılmasa bile kendi sitesinde açılıyor, o yüzden oraya yükleyebilirsin bence. Tabi bu benim önerim.
Ama önüne gelen paylaşıyor şarkılariYoutube olmuyor bazı şarkıcıların telif hakkından dolayı
İnsan azıcık yorum yaparOylarımı kullandım bende. Hayırlısı olsun.
Sürpriz olsun Deniz'cim. Sürpriz.İnsan azıcık yorum yapar
Sevdiğim şarkılarındandır o da ama diğer şarkıları da görmem lazım o haftaSürpriz olsun Deniz'cim. Sürpriz.
Bu arada Gülben'imin "sürpriz" şarkısını bilmeyen, beğenmeyen yoktur sanırım. O şarkıyı da ilerleyen haftalarda kullanmayı düşünüyorum. 🙄