sen nasıl yarışmacısın ayol dünyadan haberin yokAll Star mı olacakmış?
eylülde olucak 3.sezon bitince 🙂🙂🙂
sen nasıl yarışmacısın ayol dünyadan haberin yokAll Star mı olacakmış?
Ahmet Kaya'da olur mu kisen nasıl yarışmacısın ayol dünyadan haberin yok
eylülde olucak 3.sezon bitince 🙂🙂🙂
vlla bilmiyorum cnm ben isim kariyer olarak ünlü şarkıcıların alınmasından yanayım all stara zaten bir çok kaliteli isim erken elenmişti ilk sezondan şebnem ferah barış manço gibi falan ahmet kayada olabilirmi olabilir belki ilk sezon çok güçlü şarkıcılar yoktu çünkü🙂Ahmet Kaya'da olur mu ki
Hüseyin Kağıt 1. sıradan girecektir.vlla bilmiyorum cnm ben isim kariyer olarak ünlü şarkıcıların alınmasından yanayım all stara zaten bir çok kaliteli isim erken elenmişti ilk sezondanşebnem ferah barış manço gibi falan amet kayada olabilirmi olabilir belki ilk sezon çok güçlü şarkıcılar yoktu çünkü🙂
ama hüseyin kağıt kapıdan içeriye giremez galiba
hayırr kötü şarkıcı demiyorum ban all stara ilk 3 sezondan yarışmış isim olarak önemli şrkıcıların alınmasından yanayım all starında bir önemi olsun ahmeh kaya isim olarak iyi bir şarkıcı ilk sezonda çok dişli şarkıcılar yok oyüzden ahmet seçilebilir belki ama hüseyin kağıt 3.sezonda okadar kişinin içinden seçilmez sanırım ayrıca sana seçim hakkı düşse sen ahmet kayayı seçersin zaten hüseyini seçmezsinkiHüseyin Kağıt 1. sıradan girecektir.
niye beğenmedin mi Hüseyin Kağıt'ı.
Evet orası doğru.hayırr kötü şarkıcı demiyorum ban all stara ilk 3 sezondan yarışmış isim olarak önemli şrkıcıların alınmasından yanayım all starında bir önemi olsun ahmeh kaya isim olarak iyi bir şarkıcı ilk sezonda çok dişli şarkıcılar yok oyüzden ahmet seçilebilir belki ama hüseyin kağıt 3.sezonda okadar kişinin içinden seçilmez sanırım ayrıca sana seçim hakkı düşse sen ahmet kayayı seçersin zaten hüseyini seçmezsinki
Emre Aydın severim sanırım, özellikle Soğuk Odalar şarkısı en sevdiğimdir. Şarkını dinlemedim, oy kullanırken dinleyeceğim.@Yiğitt Emre Aydın sever misin? şarkım nasıl.
senin şarkını dinledim ben cnm nakarat kısmı iyi gibi ama adamın sesi akrga gibi çıkıyor nakarat kısmında biraz kartlaşıyor nedenseEvet orası doğru.
Şarkımı nasıl buldun bu arada?
Bu şarkısı pek iyi değil.senin şarkını dinledim ben cnm nakarat kısmı iyi gibi ama adamın sesi akrga gibi çıkıyor nakarat kısmında biraz kartlaşıyor nedense
Fena değil, ama işin zor, adamın sesi gerçekten de çok kötü çıkıyor.Emre Aydın severim sanırım, özellikle Soğuk Odalar şarkısı en sevdiğimdir. Şarkını dinlemedim, oy kullanırken dinleyeceğim.
Sen nasıl buldun Hüseyin Kağıt ve şarkısını?
Bu şarkısı malesef pek iyi değil, diğer şarkıları çok iyi ama.Fena değil, ama işin zor, adamın sesi gerçekten de çok kötü çıkıyor.
vlla diğer şarkılar iyiy olursa listemde gerilerde kalabilirsin cnm ayol senin zaten final hesabın yoktur en iyi şarkılarınla gidebildiğin yere kadar gitmelisin bence ilk haftaya daha iddalı çıksaydın 🙂🙂🙂Bu şarkısı pek iyi değil.
Ama süper şarkıları var, ilk haftayı bunla kurtarmak istedim.
Laflara bak hele.vlla diğer şarkılar iyiy olursa listemde gerilerde kalabilirsin cnm ayol senin zaten final hesabın yoktur en iyi şarkılarınla gidebildiğin yere kadar gitmelisin bence ilk haftaya daha iddalı çıksaydın 🙂🙂🙂
1 çanta beğenmiştim geçenlerde internetteLaflara bak hele.
Çok gerilerede atma bare.
Aynen amaç eğlenmek, şöyle 1 ay kadar durayım yeter açıkçası.
1 çanta beğenmiştim geçenlerde internette
ilk 3 dakıkasını dinledim şuan devm ediyorum dinlemeye
Şu şarkıya bak hele bi?
Aynen bu şarkısı çok güzel, adamın diğer şarkıları hep öyle.ilk 3 dakıkasını dinledim şuan devm ediyorum dinlemeye
ilk prçandan daha iyi gibi sanki cnm sesi kart çıkmamış bu parçada ayrıca nakarat kısmıda daha güzel gibi geldi kulağıma
Bu şarkı güzelmiş la beğendim güzel söylüyor, yakışmış ağzına.Aynen bu şarkısı çok güzel, adamın diğer şarkıları hep öyle.
Keşke başka şarkıyla çıkaydım ama olsun kötü şarkıdan kurtulacaz.
@EFE UYSAL sende dinle yukarıdaki şarkıyı bi.
racaplar açıklanmadan şarkı değiştirebiliyorsun cnm biz 2.sezon parçalar beğenilmeyince değiştiriyordukAynen bu şarkısı çok güzel, adamın diğer şarkıları hep öyle.
Keşke başka şarkıyla çıkaydım ama olsun kötü şarkıdan kurtulacaz.
@EFE UYSAL sende dinle yukarıdaki şarkıyı bi.