MusicSurvivor 3.Sezon | 1.Hafta

Ahmet Kaya'da olur mu ki :bhr: :Z
vlla bilmiyorum cnm ben isim kariyer olarak ünlü şarkıcıların alınmasından yanayım all stara zaten bir çok kaliteli isim erken elenmişti ilk sezondan şebnem ferah barış manço gibi falan ahmet kayada olabilirmi olabilir belki ilk sezon çok güçlü şarkıcılar yoktu çünkü🙂

ama hüseyin kağıt kapıdan içeriye giremez galiba :A:A:A

vlla bilmiyorum cnm ben isim kariyer olarak ünlü şarkıcıların alınmasından yanayım all stara zaten bir çok kaliteli isim erken elenmişti ilk sezondanşebnem ferah barış manço gibi falan amet kayada olabilirmi olabilir belki ilk sezon çok güçlü şarkıcılar yoktu çünkü🙂

ama hüseyin kağıt kapıdan içeriye giremez galiba :A:A:A
Hüseyin Kağıt 1. sıradan girecektir. :A

niye beğenmedin mi Hüseyin Kağıt'ı. :T:

Hüseyin Kağıt 1. sıradan girecektir. :A

niye beğenmedin mi Hüseyin Kağıt'ı. :T:
hayırr kötü şarkıcı demiyorum ban all stara ilk 3 sezondan yarışmış isim olarak önemli şrkıcıların alınmasından yanayım all starında bir önemi olsun ahmeh kaya isim olarak iyi bir şarkıcı ilk sezonda çok dişli şarkıcılar yok oyüzden ahmet seçilebilir belki ama hüseyin kağıt 3.sezonda okadar kişinin içinden seçilmez sanırım ayrıca sana seçim hakkı düşse sen ahmet kayayı seçersin zaten hüseyini seçmezsinki:F

hayırr kötü şarkıcı demiyorum ban all stara ilk 3 sezondan yarışmış isim olarak önemli şrkıcıların alınmasından yanayım all starında bir önemi olsun ahmeh kaya isim olarak iyi bir şarkıcı ilk sezonda çok dişli şarkıcılar yok oyüzden ahmet seçilebilir belki ama hüseyin kağıt 3.sezonda okadar kişinin içinden seçilmez sanırım ayrıca sana seçim hakkı düşse sen ahmet kayayı seçersin zaten hüseyini seçmezsinki:F
Evet orası doğru. :Z

Şarkımı nasıl buldun bu arada? :bhr:

Bu şarkısı pek iyi değil. :D
Ama süper şarkıları var, ilk haftayı bunla kurtarmak istedim. :A
vlla diğer şarkılar iyiy olursa listemde gerilerde kalabilirsin cnm ayol senin zaten final hesabın yoktur en iyi şarkılarınla gidebildiğin yere kadar gitmelisin bence ilk haftaya daha iddalı çıksaydın 🙂🙂🙂

vlla diğer şarkılar iyiy olursa listemde gerilerde kalabilirsin cnm ayol senin zaten final hesabın yoktur en iyi şarkılarınla gidebildiğin yere kadar gitmelisin bence ilk haftaya daha iddalı çıksaydın 🙂🙂🙂
Laflara bak hele. :A
Çok gerilerede atma bare. :T:

Aynen amaç eğlenmek, şöyle 1 ay kadar durayım yeter açıkçası. :Z :A

ilk 3 dakıkasını dinledim şuan devm ediyorum dinlemeye:F

ilk prçandan daha iyi gibi sanki cnm sesi kart çıkmamış bu parçada ayrıca nakarat kısmıda daha güzel gibi geldi kulağıma :A:A:A
Aynen bu şarkısı çok güzel, adamın diğer şarkıları hep öyle. :D
Keşke başka şarkıyla çıkaydım ama olsun kötü şarkıdan kurtulacaz. :A
@EFE UYSAL sende dinle yukarıdaki şarkıyı bi. :D

Aynen bu şarkısı çok güzel, adamın diğer şarkıları hep öyle. :D
Keşke başka şarkıyla çıkaydım ama olsun kötü şarkıdan kurtulacaz. :A
@EFE UYSAL sende dinle yukarıdaki şarkıyı bi. :D
racaplar açıklanmadan şarkı değiştirebiliyorsun cnm biz 2.sezon parçalar beğenilmeyince değiştiriyorduk:F
asker parçasıyla elenebilirsin bu parçayla değiştir istersen🙂🙂🙂