MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

İnsan yarıştığı şarkıyı izlemiştir her halde.

Ben çok saygı duyarım nedense.
Ama biraz bunaltıyor işte eski tarz.
Bence yeni tarz bunaltıyor. Eski tarzı mesela tekrar tekrar dinleyebilirsin ama mesela yeni tarz popülerliğini yitirebiliyor bir anda ve sıkıyor. Eskisi kadar dinlenmiyor dolayısıyla.

5-2 arasında puanlamamı yaptım.

Atiye ile Serdar benden en yük puanı aldılar. İkisinede bayıldım.

Burcu'da iyi gelmiş bu hafta..

Hande Yener çok kötü bir seçim yapmış. Elimden gelse 1 verecektim.

Bence yeni tarz bunaltıyor. Eski tarzı mesela tekrar tekrar dinleyebilirsin ama mesela yeni tarz popülerliğini yitirebiliyor bir anda ve sıkıyor. Eskisi kadar dinlenmiyor dolayısıyla.

Psikolojik anlamda bunaltıyor beni. Ben o nedenle uzak kalmaya çalışıyorum. Çok sağlıklı şarkılar değiller bence..

Atayım hemen

Şarkılardan haberim yok,kesin Bilsem ki`yi kullandın o yüzden istiyon oylamami

Sen Şeytan'ı puanlarken gelecek hafta tam vereceğimi hissediyorum gibi bir şey demiştin zamanı geldi işte.

Bir de İsmi Lazım Değil kullandığımda sen oy kullanamamıştın aynısı bir daha olsun istemem. ss

Kendi açımdan demiştim ama gerçekten psikolojiyi alt üst ederler. Aman benden uzak olsunlar.
Çoğu psikoloji bozukken, depresyondeyken dinlenecek tarzda şarkılar gerçi. Hatta birçoğu, ki özellikle Neşet Ertaş'ın şarkıları içilirken dinlenir. Aşık olmayanı dahi aşık olmuşcasına duyguya sokar. O derece yani ama mükemmeldirler.

Yok dinletmeye ikna edemeyeceksin.

Dinleme zaten, sana göre değiller. Sen modern takıl, Rihanna dinle. Mesela edebiyatta ikinci yeni şiirleri oku. Kuşlar, ağaçlar, yeşilikler falan, aşk meşk. Psikolojin bozulmasın eskilerle.

Böyle atarlı bir geri dönüş beklemiyordum.

Şiiride sevmem ben zaten.
Rihanna hariç hiç biri beni açmadı cümlende.

Çiğdem ne zaman büyük hissettin hep çakıldın.
Bence dikkat et..
şu tbloda çekinmeye gerek yok şuan cnm sonuncu bile olsak şuan ilk 2 ile puan sadece 4 1. ciyle bile 7-8 falan yanı şu tabloda şuan hiçbirşey belli değil 5 kişi oylasa ilk 3 tamamen değişir 1. sıradakı bile sona gidebilir yanı şuan telaş edecek birşey yok