MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

çok krıtık gerçekten ama mustafa sandal burdayken onun desteğiyle yarı finale çıkıcaz inş mustim buralarda arkamız sağlam :A:A:A
Yalın'ın da Serdar abisine tam desteği var. :A

Serdar 2004 yılında yeni piyasaya çıkan Yalın'a destek olmak amacıyla Yalın'ın bu şarkısına Çakra albümünde yer vermiş. :D

Bir de Serdar bir açıklamasında meslektaşlarından en çok Yalın ve Kenan Doğulu'yu beğendiğini söylemiş. :A

Yani bu ikili bir araya gelmiş bu hafta sırtım yere gelmez benim. :A

Serdar 2004 yılında yeni piyasaya çıkan Yalın'a destek olmak amacıyla Yalın'ın bu şarkısına Çakra albümünde yer vermiş. :D

Bir de Serdar bir açıklamasında meslektaşlarından en çok Yalın ve Kenan Doğulu'yu beğendiğini söylemiş. :A

atiye kendisini kurtarırsa eğer büyük olay çıkar cnm birimizin canı fena yanar bu haftada öyle kafadan 1. olur denecek şarkı yok gibi
ahhhh şu haftayıda atlatsak ama en azından anketle uğraşmak zorunda kalmadan all stara atttık şarkıcılarımızı derecede elde ettik elensekte bir başarımız var deriz yani :F:F:F

@Tzira Hande ve Burcu'yu beğenmediğine göre senden bu hafta da iyi bir şey aldık sanırım. :F

Bir sonraki sezon çıkacağın isim belli oldu o zaman. O isim Kenan Doğu oluyor. :D

Bir sonraki sezon çıkacağın isim belli oldu o zaman. O isim Kenan Doğu oluyor. :D
Kenan Doğulu ilk sezon @Aserat tarafından yönetildi daha doğrusu pek iyi yönetilemedi All-Star'da iyi yönetebilir umarım. :A

Kenan'ı da severim tabii ama yönetecek kadar değil Serdar ve Yalın her zaman ayrıdır benim için. :X

Kenan Doğulu ilk sezon @Aserat tarafından yönetildi daha doğrusu pek iyi yönetilemedi All-Star'da iyi yönetebilir umarım. :A

Kenan'ı da severim tabii ama yönetecek kadar değil Serdar ve Yalın her zaman ayrıdır benim için. :X
Yalın iyidir, mesela onu severim bak. İyi bir şarkıcı kendisi. Kenan Doğulu da iyidir. :D

Yalın iyidir, mesela onu severim bak. İyi bir şarkıcı kendisi. Kenan Doğulu da iyidir. :D
Yalın'ı forum da çok seviyor geçen sezon Tarkan, Mustafa Sandal, Sertab Erener, Ceceli gibi isimleri eledik ama finalde Minik Serçe'yi geçemedik sağlık olsun. :D

Serdar'la da final görürüz inşallah. :D Yalın kadar sevilmese de iyi bir başarılı elde etti. :D

Yalın'ı forum da çok seviyor geçen sezon Tarkan, Mustafa Sandal, Sertab Erener, Ceceli gibi isimleri eledik ama finalde Minik Serçe'yi geçemedik sağlık olsun. :D

Serdar'la da final görürüz inşallah. :D Yalın kadar sevilmese de iyi bir başarılı elde etti. :D
Mustafa Ceceli'yi ben yönetseydim, eleyemeyebilirdin gerçi. :D

herkese iyi geceler ben kaçıyorum @sokak sanati sende kaşla göz arasında 2 güne çıkarmıssın oylamayı ama yarın gece 1 kadar topla oyları yoksa @mrt-06 şu kaplumbağalarından getirir koyar şuraya
:F:F:F

Final haftasındayiz Çiğdem.:F 3 gün diye düşünüyordum iyi anima denk gelmiş 2 gün yazmışım.:F @Çiğdem-
cengo final etaplarını hızlandırılmıs turda gidicez oylamalar hep 1 günlük süre olucak dedi @Bully da şahit ama sen geldin hızlandırılmış tur yerine yine kaplumbağa moduna geçtik beee :F:F:F