MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Onların ikisinin karşısına SILA'yı bir çıkarırım kaçar ikisi de utancından :D
Yalnız yabancı sanatçı diyoruz, sen ilginç bir çıkış yaptın, konuyla zerre kadar alakası yok. :A
Bu imkansız ama. Rihanna 1 kez yarıştı. All STar dışında bir daha yarışmaz.:X
Kimi çıkartacaktın kaşıma. Belki Taylor'ı All Star'a çıkartırız. Seversen.:Z
Yalnız sadece yabancı sanatçılara özel olursa eğer, işte o zaman olabilir. Gerçi ilgi olur mu, orası biraz muamma. Taylor Swift ha, ses tonu çok hoş ama bir Lana Del Rey kadar etkili değil. :D

Yalnız yabancı sanatçı diyoruz, sen ilginç bir çıkış yaptın, konuyla zerre kadar alakası yok. :A

Yalnız sadece yabancı sanatçılara özel olursa eğer, işte o zaman olabilir. Gerçi ilgi olur mu, orası biraz muamma. Taylor Swift ha, ses tonu çok hoş ama bir Lana Del Rey kadar etkili değil. :D

Lana'ya bayılıyoruz zaten biz @Ahmad ile.:love1: Damn You çok hoş.
Taylor daha önce yarıştı. Bu sezon ben 9. haftaya kadar getirdim kendisini ama yerli daha çok seviliyor forumda. :(
Cengo'ya çıtlatayım. Yabancı versiyonu için birini buluruz yönetir ve onlar yarışır. Güzel olur.:X

OK. :A

Büyük başarı :F

Dalga geçme. Forum şartlarında bu kadar oluyor.:F AYrıca 2. oldum 16 kişi arasından.😎

Taylor daha önce yarıştı. Bu sezon ben 9. haftaya kadar getirdim kendisini ama yerli daha çok seviliyor forumda. :(
Cengo'ya çıtlatayım. Yabancı versiyonu için birini buluruz yönetir ve onlar yarışır. Güzel olur.:X

Dalga geçme. Forum şartlarında bu kadar oluyor.:F AYrıca 2. oldum 16 kişi arasından.😎
Dalga geçmiyorum aşkolsun ben öyle biri miyim Rihanna'yı görmemi istiyorsan 3 puandan aşağı olmaz :A

konuşamıcam deniz moralim bozuk şu an:T
Kırdılar mı seni :(

ayolll forumun yabancı düşmanlığını ele alırsak eğer finale çıkman büyük başarı cnm zaten finalde dahil ben hep rihannayı desteklemiştim :A:A:A

Aslında ben de fazla dinlemiyorum yabancı şarkı ama dinlediğim isimler var. Dikkatimi sanırım İngilizceyi bilmediğim için çekmiyor. İngilizceyi öğrenmeyi düşünüyorum, o ara yabancı şarkılar daha bir dikkatimi çekmeye başlar. :)

Yine de dinlediğim isimler var dediğim gibi, çok güçlü sesler var. Hani yabancı müziği sırf o isimler sayesinde dinleyebiliyorum. :)

Etkinlik gerçekleşirse eğer, belki çok fazla ilgi görmez ama iyi bir şey çıkabilir ortaya. En azından farklılık olur. Hep yerli, hep yerli, nereye kadar. :D