MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Aslında ben de fazla dinlemiyorum yabancı şarkı ama dinlediğim isimler var. Dikkatimi sanırım İngilizceyi bilmediğim için çekmiyor. İngilizceyi öğrenmeyi düşünüyorum, o ara yabancı şarkılar daha bir dikkatimi çekmeye başlar. :)

Yine de dinlediğim isimler var dediğim gibi, çok güçlü sesler var. Hani yabancı müziği sırf o isimler sayesinde dinleyebiliyorum. :)

Etkinlik gerçekleşirse eğer, belki çok fazla ilgi görmez ama iyi bir şey çıkabilir ortaya. En azından farklılık olur. Hep yerli, hep yerli, nereye kadar. :D

Katılıyorum. Duy bunları @GunesinOglu .:F Bir sonraki sezon bu konuya el atacağım.:Z

all starda mustime iyi davran asıl bu forumda herkeste yabancı müzik sevgisi yok ben rihanna için önemliyim bence :A:A:A

All Star'da bam başka bir sokak sanati göreceksiniz.:A

Katılıyorum. Duy bunları @GunesinOglu .:F Bir sonraki sezon bu konuya el atacağım.:Z

All Star'da bam başka bir sokak sanati göreceksiniz.:A
ben daha önceden demiştim ona yabancı versionda olması lazım diye
avril ile ortaya çıakrız yeniden 1.sezonda 9.haftaya akdar bizde gelmiştik yabancılar arasında favori oluruz :A:A:A

Büyük olasılıkla kendisi şaşıracak ve diyecek ki, "jürilik teklifimi kabul etmeyen insan evladı, yarışmaya katılacak." :D

Finale kadar gidebilirsem, çok mükemmel bir şarkısı çıkacak. O kadar hafta ne kadar şarkı çıkartabilirim, biraz muamma. Hele olursa böyle bir şey yeni sezonda. :A

ben daha önceden demiştim ona yabancı versionda olması lazım diye
avril ile ortaya çıakrız yeniden 1.sezonda 9.haftaya akdar bizde gelmiştik yabancılar arasında favori oluruz :A:A:A

Lazım gerçekten. Yoksa eziliyoruz.:( Eşit şartlar yok..

Büyük olasılıkla kendisi şaşıracak ve diyecek ki, "jürilik teklifimi kabul etmeyen insan evladı, yarışmaya katılacak." :D

Finale kadar gidebilirsem, çok mükemmel bir şarkısı çıkacak. O kadar hafta ne kadar şarkı çıkartabilirim, biraz muamma. Hele olursa böyle bir şey yeni sezonda. :A

Hayır yabancı şarkı dinlemem diyorsun ama yarışmaya yabancı şarkıcı ile katılıyorsun.:F Bende garipsedim şuan.:F

Aslında "her yabancı şarkıcıyı dinlemem" desem daha doğru olacaktı. Yanlış oldu cümle. :A

Bende hepsini dinlemem. Taylor, Riri ve Lana'nın 10'dan fazla şarkısı vardır telefonumda onun dışındakilerden hep 1-2-3. Miley, Eminem, Selena, Sia, Lady, Katy falan en fazla 3 tane bulunuyor mesela.:D

Bende hepsini dinlemem. Taylor, Riri ve Lana'nın 10'dan fazla şarkısı vardır telefonumda onun dışındakilerden hep 1-2-3. Miley, Eminem, Selena, Sia, Lady, Katy falan en fazla 3 tane bulunuyor mesela.:D
Bir de hepsini dinleseydin. :A

Benim tarzım, böyle şarkıda hareket olacak. Ses desek, şarkıyı uçuracak. Duygudan duyguya gireceksin, farklı olacak. Dinlediklerim bu tarz işte. O açıdan her yabancı şarkı dikkatimi çekmiyor. :D

Bir de hepsini dinleseydin. :A

Benim tarzım, böyle şarkıda hareket olacak. Ses desek, şarkıyı uçuracak. Duygudan duyguya gireceksin, farklı olacak. Dinlediklerim bu tarz işte. O açıdan her yabancı şarkı dikkatimi çekmiyor. :D

Güzel şarkıları yok. Dinlerdim olsa.:F

Anladım. Lana'yı beğenmenden tahmin edebiliyordum zaten nasıl bir tarza sahip olduğunu.:X Lana tam tarif ettiğin şarkıları çıkartıyor..

Güzel şarkıları yok. Dinlerdim olsa.:F

Anladım. Lana'yı beğenmenden tahmin edebiliyordum zaten nasıl bir tarza sahip olduğunu.:X Lana tam tarif ettiğin şarkıları çıkartıyor..
En iyi şarkısı 'Summertime Sadness', klibi korku filmlerini andırıyor. :A Her şeyde ses tonu belirleyici. Ses tonu iyiyse, şarkı zaten mükemmelleşiyor. :D

Gerçi bizler duyguyu yabancı şarkılardan değil, Neşet Ertaş'tan alırız mesela Hiçbiri mesela bir Neşet Ertaş duygusu veremez. Kıyaslama yapmadım da, öyle işte. :)

En iyi şarkısı 'Summertime Sadness', klibi korku filmlerini andırıyor. :A Her şeyde ses tonu belirleyici. Ses tonu iyiyse, şarkı zaten mükemmelleşiyor. :D

Gerçi bizler duyguyu yabancı şarkılardan değil, Neşet Ertaş'tan alırız mesela Hiçbiri mesela bir Neşet Ertaş duygusu veremez. Kıyaslama yapmadım da, öyle işte. :)

Klibi çok iyi zaten. Ayrı bir kalite katıyor o yönü klibe.:X Cool falan hissettiriyor klip insana:F

Ben yeni nesildenim. Pek aram yok Neşet Ertaş ile.:F

Klibi çok iyi zaten. Ayrı bir kalite katıyor o yönü klibe.:X Cool falan hissettiriyor klip insana:F

Ben yeni nesildenim. Pek aram yok Neşet Ertaş ile.:F
Şarkının ritmi çok iyi. Böyle ritmi bir vermişler, şarkıya ayrı bir hava katmışlar. :D

Ben o kadar yaşlı değilim, genç nesildenim. Ancak Neşet Ertaş olmazsa olmazımız. O zaman pası @sürgünüm ile @china_shangai'ye atalım. Onlar sana anlatsın. :D

Şarkının ritmi çok iyi. Böyle ritmi bir vermişler, şarkıya ayrı bir hava katmışlar. :D

Ben o kadar yaşlı değilim, genç nesildenim. Ancak Neşet Ertaş olmazsa olmazımız. O zaman pası @sürgünüm ile @china_shangai'ye atalım. Onlar sana anlatsın. :D

Ben daha çok özentilik ile yetişmiş bir nesildenim.:F O nedenle eski şarkılara çok uzağım.:(

Sen klibten bahsediyorsun diye öyle dedim.:F Şarkıya zaten laf yok.:bhr:

Ben daha çok özentilik ile yetişmiş bir nesildenim.:F O nedenle eski şarkılara çok uzağım.:(

Sen klibten bahsediyorsun diye öyle dedim.:F Şarkıya zaten laf yok.:bhr:
Eski şarkılara bir insan uzaksa, biraz modern bir kişidir artık. :A

Ben klipten bahsetmiştim, şimdi şarkıdan bahsettim. Ayrı bir şeyden bahsettim yani. :D