MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

Mustafa Ceceli'yi ben yönetseydim, eleyemeyebilirdin gerçi. :D
@EFE UYSAL burada laf sana. :A

Efe de fena yönetmedi aslında yarı finale çıkardı Ceceli'yi ama yarı finale çıktığında elinde güçlü şarkı kalmamıştı.

Biraz da sürpriz oldu aslında yarı finale çıkması geçen sezon Yalın - Tarkan - Sezen egemenliğinde geçti ama Tarkan Kuzu Kuzu şarkısıyla sürpriz bir şekilde elenince Ceceli yarı finali görmüş oldu. :D

Efe de fena yönetmedi aslında yarı finale çıkardı Ceceli'yi ama yarı finale çıktığında elinde güçlü şarkı kalmamıştı.

Biraz da sürpriz oldu aslında yarı finale çıkması geçen sezon Yalın - Tarkan - Sezen egemenliğinde geçti ama Tarkan Kuzu Kuzu şarkısıyla sürpriz bir şekilde elenince Ceceli yarı finali görmüş oldu. :D
Şakasına dedim ama tabi farklı olabilirdi. :A

Mustafa Ceceli'nin her şarkısı güçlü aslında, nasıl olduysa. Yine de yarı final başarıdır. :D

Cecelinin o şarkısı çok iyidi nerdeyse çıkıyordum finale. :A All Sr-tarda artık finale Ceceliyi birde forum pek sevmiyordu. :D @Arslan Bey