MusicSurvivor 3. Sezon | Çeyrek Final Yorum&Sohbet&Oylama Konusu

İnsan yarıştığı şarkıyı izlemiştir her halde.:A

Ben çok saygı duyarım nedense.:X Ama biraz bunaltıyor işte eski tarz.
Bence yeni tarz bunaltıyor. Eski tarzı mesela tekrar tekrar dinleyebilirsin ama mesela yeni tarz popülerliğini yitirebiliyor bir anda ve sıkıyor. Eskisi kadar dinlenmiyor dolayısıyla. :)

5-2 arasında puanlamamı yaptım.:X

Atiye ile Serdar benden en yük puanı aldılar. İkisinede bayıldım.:love1:
Burcu'da iyi gelmiş bu hafta..

Hande Yener çok kötü bir seçim yapmış. Elimden gelse 1 verecektim.:X

Bence yeni tarz bunaltıyor. Eski tarzı mesela tekrar tekrar dinleyebilirsin ama mesela yeni tarz popülerliğini yitirebiliyor bir anda ve sıkıyor. Eskisi kadar dinlenmiyor dolayısıyla. :)

Psikolojik anlamda bunaltıyor beni. Ben o nedenle uzak kalmaya çalışıyorum. Çok sağlıklı şarkılar değiller bence..

Atayım hemen :D
Şarkılardan haberim yok,kesin Bilsem ki`yi kullandın o yüzden istiyon oylamami :A
:A

Sen Şeytan'ı puanlarken gelecek hafta tam vereceğimi hissediyorum gibi bir şey demiştin zamanı geldi işte. :A

Bir de İsmi Lazım Değil kullandığımda sen oy kullanamamıştın aynısı bir daha olsun istemem. ss

Kendi açımdan demiştim ama gerçekten psikolojiyi alt üst ederler. Aman benden uzak olsunlar.:F
Çoğu psikoloji bozukken, depresyondeyken dinlenecek tarzda şarkılar gerçi. Hatta birçoğu, ki özellikle Neşet Ertaş'ın şarkıları içilirken dinlenir. Aşık olmayanı dahi aşık olmuşcasına duyguya sokar. O derece yani ama mükemmeldirler. :)

Çoğu psikoloji bozukken, depresyondeyken dinlenecek tarzda şarkılar gerçi. Hatta birçoğu, ki özellikle Neşet Ertaş'ın şarkıları içilirken dinlenir. Aşık olmayanı dahi aşık olmuşcasına duyguya sokar. O derece yani ama mükemmeldirler. :)

Yok dinletmeye ikna edemeyeceksin.:F

Dinleme zaten, sana göre değiller. Sen modern takıl, Rihanna dinle. Mesela edebiyatta ikinci yeni şiirleri oku. Kuşlar, ağaçlar, yeşilikler falan, aşk meşk. Psikolojin bozulmasın eskilerle. :)

Böyle atarlı bir geri dönüş beklemiyordum.:F
Şiiride sevmem ben zaten.:F Rihanna hariç hiç biri beni açmadı cümlende.:A

Çiğdem ne zaman büyük hissettin hep çakıldın.:A Bence dikkat et..
şu tbloda çekinmeye gerek yok şuan cnm sonuncu bile olsak şuan ilk 2 ile puan sadece 4 1. ciyle bile 7-8 falan yanı şu tabloda şuan hiçbirşey belli değil 5 kişi oylasa ilk 3 tamamen değişir 1. sıradakı bile sona gidebilir yanı şuan telaş edecek birşey yok :F:F:F