MusicSurvivor 2. Sezon Kazananı: Sezen Aksu - mrt-06

yatıyorum ben cnm sen rafeti istiyorsan seç benim düşüncemle olmuyor birsürü kişi oy vericek zaten popüler şarkıcılar az kaldı 2 sezonda çoğu seçildi bir şansını dene bakalım 🙂🙂🙂
iyi geceler bakalım düşünüyorum cnm görüşrüz:):)
kimler seçildi belli olanv varmı

Tebrikler @mrt-06 (Atacan'ım :D) oylamada gerideydin atak yapmışsın hiç görmedim oyumuda zaten senin parçaya vermiştim güzeldi.

@Bully sanada Tebrikler.:)

Kim kazandı ? :F
Şaka bir yana tebrik ederim @mrt-06 finale çıkma diye hep düşük verdim ama kazandın kader işte napacan.:F
@Bully sana da tebrikler final şarkın daha güzel olbabilirdi. Düşük buldum ama finalist olmak da büyük başarı.:D
@sokak sanati sana da teşekkürler.:F

Şaka bir yana tebrik ederim @mrt-06 finale çıkma diye hep düşük verdim ama kazandın kader işte napacan.:F
@Bully sana da tebrikler final şarkın daha güzel olbabilirdi. Düşük buldum ama finalist olmak da büyük başarı.:D
sana espriyi yasaklamamışmıydık .ss

Nasıl düşük buldun la Yalın'ın en efsane şarkısıyla katıldım :F

Halk da çok beğenmiş ki beni destekledi zaten ama jürinin desteği Sezen'e gidince kazanamadık. ss :A

AKP %41 Cehape %30 Mehape %25 Bedape %10 ile seçimi kazandı. Oyların toplamı %100'ü geçtiği için seçim iptal oldu yani kazanan yok aslında. :):):):)

Teşekkürler. :D