Birinci olunca sana ne içirdiler?AKP %41 Cehape %30 Mehape %25 Bedape %10 ile seçimi kazandı. Oyların toplamı %100'ü geçtiği için seçim iptal oldu yani kazanan yok aslında.
Teşekkürler.
Birinci olunca sana ne içirdiler?AKP %41 Cehape %30 Mehape %25 Bedape %10 ile seçimi kazandı. Oyların toplamı %100'ü geçtiği için seçim iptal oldu yani kazanan yok aslında.
Teşekkürler.
Ben de espri yapayım dedim olmadı mı?Birinci olunca sana ne içirdiler?
Anlasaydım gülecektim.Ben de espri yapayım dedim olmadı mı?
Kim kazandı demişsin ya ona cevaben yazdım. Resmen esprimi açıklıyorum ah ne hallere düştüm.Anlasaydım gülecektim.
Bi de benim açıklama istemem büyük ironi.Kim kazandı demişsin ya ona cevaben yazdım. Resmen esprimi açıklıyorum ah ne hallere düştüm.
Büyük ironuyu geç resmen intihar sebebim olması lazım.Bi de benim açıklama istemem büyük ironi.
Oy oy.Büyük ironuyu geç resmen intihar sebebim olması lazım.
Aynen seçimlerde herkes oy kullanmalı, oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. 😉 (Cem Yılmaz'ı da geçtim ben ya. 😎 )Oy oy.
((((((((Aynen seçimlerde herkes oy kullanmalı, oy kullanmak bir vatandaşlık görevidir. 😉 (Cem Yılmaz'ı da geçtim ben ya. 😎 )
Teşekkürler Ahmetciğim.Tebrikler canım @mrt-06. Çok sevindim senin adına, en baştan az çok tahmin ediyordum senin kazanacağını.
@Bully sana da tebrikler. Buraya kadar gelmen bence çok büyük başarı.
@sokak sanati ve @Cengo size de emeklerinizden dolayı teşekkürler.