Maskeli Fedai
Favori Üye
Sen hala uyumadın mı bakıyım birde ev kızı olacaksın inşallah annen yarın camları sildirir perdeleri yıkatır.@Maskeli Fedai bizim gücümüz @Bully a yeterdi finalde ama @mrt-06 ya yetmezdi zalimi eleyen duduyla arabayıda eler hiçbir farkı yok çünkü forumun sezeni seçeceği belliydi atacanda anlamış oyların ihtiyarlar heyetinden geldiğini 3.sezona ajdar pekkan 4.sezona emel sayın falan biz atacanı yaırşmaya almamalıyız
kızz bende varım yeni sezonda rafet el roman severmisin@Maskeli Fedai bizim gücümüz @Bully a yeterdi finalde ama @mrt-06 ya yetmezdi zalimi eleyen duduyla arabayıda eler hiçbir farkı yok çünkü forumun sezeni seçeceği belliydi atacanda anlamış oyların ihtiyarlar heyetinden geldiğini 3.sezona ajdar pekkan 4.sezona emel sayın falan biz atacanı yaırşmaya almamalıyız
ıyyyyyyyyyykkkkkkkkkk 😕😕😕kızz bende varım yeni sezonda rafet el roman severmisin
abooo sevmezmisin kızzzzzzzzzzzzzzz yandımmmm bennnnıyyyyyyyyyykkkkkkkkkk 😕😕😕
o sesi uzak tut benim kulaklarımdan bana dinletmeden yarışabooo sevmezmisin kızzzzzzzzzzzzzzz yandımmmm bennnn
ayy aslında yatıcaktım ama @Maskeli Fedai ye destek olmak istedimSen hala uyumadın mı bakıyım birde ev kızı olacaksın inşallah annen yarın camları sildirir perdeleri yıkatır.
Yine gece gece beddua şov yapıyorum.
senin kulaklarına sokayımda gör senno sesi uzak tut benim kulaklarımdan bana dinletmeden yarış
ayy aslında yatıcaktım ama @Maskeli Fedai ye destek olmak istedim
adam her şarkısında hiç ses tonu değişmeden aynı telden çalıyor yaaasenin kulaklarına sokayımda gör senn
yanık sesli eşeklermi yanık sesli eşeklermi var kızadam her şarkısında hiç ses tonu değişmeden aynı telden çalıyor yaaa
ayy şeyy gibi yanık sesli eşşekler olurya sabah kapının dibine gelir anırar durur hiç bir farkı yok
aaa evet bir garip anırarlar şarkı söyleme modu gibi rafet el romanda şarkı söylerken bana eşşek anıraması gibi geliyor sana bu adamı kim önerdiyse hemen onunla arkadaşlığını kesyanık sesli eşeklermi yanık sesli eşeklermi var kız
o kadar dinlerim bu aklımama gelmemiştiaaa evet bir garip anırarlar şarkı söyleme modu gibi rafet el romanda şarkı söylerken bana eşşek anıraması gibi geliyor sana bu adamı kim önerdiyse hemen onunla arkadaşlığını kes
ayoll sen aklında olanla katıl bana göre sezende finali göremezdi yani tek birisinin düşüncesiyle olmuyor bu işler sen zevkine uygun olan kişiyle katıl 🙂🙂🙂o kadar dinlerim bu aklımama gelmemişti
kimse önermedi benim aklıma geldi yusuf güney vardı aklımda
ama onuda kimse tanımaz başkada gelmiyor aklıma ya
Öyle bir şey mümkün değil.kötü yönettin zaten ben olsam final puanında 20 point farkla gelirdim
neyse funda ararı mı alsam diyorum 3.sezon @denizz19 tavsiye etti
tamam canım düşünüyorum bakalım önce yusuf güney geldi aklımaayoll sen aklında olanla katıl bana göre sezende finali göremezdi yani tek birisinin düşüncesiyle olmuyor bu işler sen zevkine uygun olan kişiyle katıl 🙂🙂🙂
yusuf güney diye şarkıcımı var beee ayy sen hiç katılma bence juri oltamam canım düşünüyorum bakalım önce yusuf güney geldi aklıma
sonra rafet karar verecem bakalım