MusicSurvivor 2. Sezon Kazananı: Sezen Aksu - mrt-06

@Maskeli Fedai bizim gücümüz @Bully a yeterdi finalde ama @mrt-06 ya yetmezdi zalimi eleyen duduyla arabayıda eler hiçbir farkı yok çünkü forumun sezeni seçeceği belliydi atacanda anlamış oyların ihtiyarlar heyetinden geldiğini 3.sezona ajdar pekkan 4.sezona emel sayın falan biz atacanı yaırşmaya almamalıyız :A:A:A
Sen hala uyumadın mı bakıyım birde ev kızı olacaksın inşallah annen yarın camları sildirir perdeleri yıkatır. :D

Yine gece gece beddua şov yapıyorum. :F

@Maskeli Fedai bizim gücümüz @Bully a yeterdi finalde ama @mrt-06 ya yetmezdi zalimi eleyen duduyla arabayıda eler hiçbir farkı yok çünkü forumun sezeni seçeceği belliydi atacanda anlamış oyların ihtiyarlar heyetinden geldiğini 3.sezona ajdar pekkan 4.sezona emel sayın falan biz atacanı yaırşmaya almamalıyız :A:A:A
kızz bende varım yeni sezonda rafet el roman severmisin

tumblr_mxz00k2XFX1sz5lkqo1_400.gif

aaa evet bir garip anırarlar şarkı söyleme modu gibi rafet el romanda şarkı söylerken bana eşşek anıraması gibi geliyor sana bu adamı kim önerdiyse hemen onunla arkadaşlığını kes :F:F:F
:F:F:F:Fo kadar dinlerim bu aklımama gelmemişti
kimse önermedi benim aklıma geldi yusuf güney vardı aklımda
ama onuda kimse tanımaz başkada gelmiyor aklıma ya:(

Buraya kadar gelen iki ismi de tebrik ederim. İki ismi de çok severim ve finalde karşılaşmaları bile tek yürek olduğunu gösterir. :A Niye uzattım bu kadar bilmiyorum sadece tebrik edecektim oysa ki :D Tebrikler her ikinize de genjler :F @mrt-06 @Bully

:F:F:F:Fo kadar dinlerim bu aklımama gelmemişti
kimse önermedi benim aklıma geldi yusuf güney vardı aklımda
ama onuda kimse tanımaz başkada gelmiyor aklıma ya:(
ayoll sen aklında olanla katıl bana göre sezende finali göremezdi yani tek birisinin düşüncesiyle olmuyor bu işler sen zevkine uygun olan kişiyle katıl 🙂🙂🙂

ayoll sen aklında olanla katıl bana göre sezende finali göremezdi yani tek birisinin düşüncesiyle olmuyor bu işler sen zevkine uygun olan kişiyle katıl 🙂🙂🙂
tamam canım düşünüyorum bakalım önce yusuf güney geldi aklıma
sonra rafet karar verecem bakalım:D:D