Atacan'la bir alakası yok valla benimkisi sadece hissiyat. Yarışmayı kazanamadığım için hırsla saldırdım oraya buraya sanırım Kanal D egosu var bende cidden.
Atacan'la bir alakası yok valla benimkisi sadece hissiyat. Yarışmayı kazanamadığım için hırsla saldırdım oraya buraya sanırım Kanal D egosu var bende cidden.
Teşekkürler. Tüm 1 puanlarına rağmen....
@dizi kolik de Göksel'i seviyordu aslında.3. Sezonda goksel ile ortalığı kasıp kavurma isterdim ama bizden geçti bu işler.😎
Teşekkürler Melek.
Sen önce yarı finali geçseydin.@sokak sanati Tarkani da al listeye
@mrt-06 melunu kazandı yarışmayı.Yalniz ben olsaydım finalde bu kadar rahat 1.lık alamazdi
Cidden öyle ibretlik oldun, çok iddialı konuşuyordun bak Allah'ın sopası yok.@mrt-06 büyük konuşmamak lazimmis
Off yok suikast yaptılar sana, tövbe. Adamın işi gücü komplolarda, komplolara gelesin emi.Bana komplo kurdular @mrt-06
Hayal dünyanda mutluluklar aga. .ssDış mihraklar oyun yaptı bana @mrt-06
Off yok suikast yaptılar sana, tövbe. Adamın işi gücü komplolarda, komplolara gelesin emi.
Dış mihraklar oyun yaptı bana @mrt-06
@Maskeli Fedai bizim gücümüz @Bully a yeterdi finalde ama @mrt-06 ya yetmezdi zalimi eleyen duduyla arabayıda eler hiçbir farkı yok çünkü forumun sezeni seçeceği belliydi atacanda anlamış oyların ihtiyarlar heyetinden geldiğini 3.sezona ajdar pekkan 4.sezona emel sayın falan biz atacanı yaırşmaya almamalıyızMelun seni ben eledim diyorum işte niye inanmıyorsun