var tabii rafet el roman keşif etti sne bilmiyormusun onu yahuyusuf güney diye şarkıcımı var beee ayy sen hiç katılma bence juri ol
var tabii rafet el roman keşif etti sne bilmiyormusun onu yahuyusuf güney diye şarkıcımı var beee ayy sen hiç katılma bence juri ol
yok adını senden duydum şimdi vllavar tabii rafet el roman keşif etti sne bilmiyormusun onu yahu
yok adını senden duydum şimdi vlla
Gözlerin kör mü kız bu Yusuf Güney.
Gözlerin kör mü kız bu Yusuf Güney.
böyle bir adamın varlığından yeni haberdar oluyorum vlla
Yusuf Güney nasıl duymazsın be saçmalama. İkincisi Rafet'in sesi harikadır.böyle bir adamın varlığından yeni haberdar oluyorum vlla
önce @vadikızı rafet el roman diyor ıykkkkk yanık eşşek gibi anırıyor adam yaa şarkı söylerken
eşşek gibi anırıyor adam bee her şarkıda ses tonu değişmiyor baş ağrısından başka birşey değil racaplarda dinlemem bile sesini kulaklarımdan uzak olsun amannnYusuf Güney nasıl duymazsın be saçmalama. İkincisi Rafet'in sesi harikadır.
Rafet El Roman bu ülkenin yetiştirmiş olduğu sağlam seslerden biridir ve müziğe büyük emeği geçmiştir şarkıları beni çabuk sıkar o ayrıeşşek gibi anırıyor adam bee her şarkıda ses tonu değişmiyor baş ağrısından başka birşey değil racaplarda dinlemem bile sesini kulaklarımdan uzak olsun amannn
allah allah bende şarkılarından bahsediyorum zaten yoksa tipine birşey dediğim yokRafet El Roman bu ülkenin yetiştirmiş olduğu sağlam seslerden biridir ve müziğe büyük emeği geçmiştir şarkıları beni çabuk sıkar o ayrı
demi denizim yaaa duy @Çiğdem- duy bak🙂🙂Yusuf Güney nasıl duymazsın be saçmalama. İkincisi Rafet'in sesi harikadır.
Yani güzel şarkıları var ama çabuk sıkılıyorum bu beğenmediğim anlamına gelmez slow ağırlıklı söylediğinden yani.
deniz ne diyorki yorumlarında sesi güzel dedi ya
ben slow şarkılarını çok severim😉Yani güzel şarkıları var ama çabuk sıkılıyorum bu beğenmediğim anlamına gelmez slow ağırlıklı söylediğinden yani.
Hareketli şarkısı yok ki zatendeniz ne diyorki yorumlarında sesi güzel dedi ya
ben slow şarkılarını çok severim😉
Hareketli şarkısı yok ki zaten
biliyorum yok ben varmı dedim sevdiğimiHareketli şarkısı yok ki zaten
kopyaladımya cnm aşşağıya yazdığım şeyi deniz dedi iştedeniz ne diyorki yorumlarında sesi güzel dedi ya
ben slow şarkılarını çok severim😉