Music Survivor 6.Sezon / 9.Hafta Sonuçları

Yumurta olmaktan şeref duyarım
Hele bir de çift sarılıysam değme keyfime
şu oyların muhteşemliğine bak @MasacRE- tek atışta bir kaç kuş birden indirmişiz
Ben 2li eleme falan anlamam yarışmanın başında şutladık seni işte ama ben hala devam ediyorum öyle ya da böyle
Ha bu arada bu hafta ikili eleme olsaydı bile ben değil Rafet elenecekti onu da belirteyim
2li eleme yok yarışmada boş lakırdı yapma tek tesellin
@Doğu ile @destere var masacrenin arkasında hedef çeyrek final

En ballı sezona geldiğin kıymetini bil bende ilk kez erken elendim hayrını gör neyseki ben seçerimde finale çıktım tek tesellim
Bana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme sen

Son anda Rafet ile beni kurtarıp ördeği şutladın sen oylarınla
ne güzel şeyler yapmışım böyle
yalnız @Bully nin alturpun birinciliği alacağını bilsem onca puan vermezdim
yazık olmuş puanlarıma

@OzaN la @Tolstoyevski şanslı günlerindeymiş o berbat şarkılarla final puanı almışlar orasıda pek istenmeyen bir sonuç

neyse yani elenen haricinde sevinecek bir durum yokmuş aslında

Değerli @sokak sanati arkadaşım benden final puanı bekliyormuş en çok ona üzüldüm

Sıfırcı bazı arkadaşlar kına yakabilirler kendilerini engellediğim için mesajlarını göremiyorum yarışmasında bol şanslar

Hoşt seni jüri yapan @Çiğdem-'i oklavayla kovalamak lazım da neyse
Format sahibi ile yarışmayı satın almak için görüşmelere başlıyorum o çarpık bacaklıya bırakmam bu yarışmayı

Sana muhteşemsin diyerek teşekkür etmiştim halbuki, üzdün

Abi neredeyse hiç 1 puan almadım ki nasıl eleniyorum ben? Bundan daha kötü puanlar görmüştüm hiç mantıklı gelmiyor bana.
evet @Çiğdem- batuhanın hakkını niye yiyorsunuz doğru söylüyor valla? ben bile bir puan vermedim bu hafta
çatır çatır iki puanımı yapıştırdım ördeğe
elenmemesi lazımdı sen bir daha bak puanlara

Bana burada verdiğin tam puanların karşılığını o yarışmada vericem sana hiç merak etme sen
hangi yarışmada ?
la kandırma noyanı
got la titanic dururken buz devrinemi puan vereceksin